ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναμενόμενες οι «συγκρίσεις»!

αναμενόμενες-οι-συγκρίσεις-457970

Για τον προπονητή που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μπορεί στον Ολυμπιακό Βόλου ακόμη να μην έχει προχωρήσει το θέμα της σύστασης της ΠΑΕ και κανείς να μην γνωρίζει ποιοι θα είναι στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ για να παίρνουν αποφάσεις, αλλά στην ομάδα έχουν αρχίσει «ανακατατάξεις» και υπάρχουν διαρροές ότι ο Θωμάς Γράφας θα είναι ο προπονητής, ο Σάκης Παππάς τεχνικός διευθυντής, ενώ κατά τα αθηναϊκά(!) σάιτ παίκτες πάνε κι έρχονται…

Μάλιστα αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ότι ο Θωμάς Γράφας αναλαμβάνει προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου, υπήρξαν αντιδράσεις για την επιλογή αυτή με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, που έχει δηλώσει το ενδιαφέρον του να τρέξει την ομάδα να τονίζει ότι αυτές οι πράξεις και οι λογικές μικραίνουν τον Ολυμπιακό και αναφέροντας ότι ο Γράφας είναι προπονητής από το πάνω ράφι.

Ο Ευρ. Τσιμπανάκος ξεκαθάρισε πως «αυτή τη στιγμή, έχουμε εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβουμε τα ηνία της ΠΑΕ και κρίνουμε πως ο Θωμάς Γράφας είναι ο κατάλληλος προπονητής να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ», ενώ με δήλωση του στο Ταχυδρόμο ο πρώην παράγοντας Θανάσης Παπαγιάννης που έχει συνδέσει το όνομά του με άνοδο του Ολυμπιακού στην Α΄Εθνική προχώρησε ακόμη περισσότερο από τους αντιδρώντες φιλάθλους θεωρώντας ότι η επιστροφή του Ολυμπιακού στις επαγγελματικές κατηγορίες πρέπει να συνδυαστεί με μεγάλο όνομα όπως ο Τσιώλης στον πάγκο… «Αν ο Ολυμπιακός θέλει να έχει μέλλον και προοπτική, την στιγμή αυτή ο καταλληλότερος προπονητής για την ομάδα είναι ο Σάκης Τσιώλης. Μπορεί να φέρει ηρεμία στα αποδυτήρια να δώσει όραμα στην ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο που να το χαίρετε ο κόσμος και με μια προοπτική τριετίας η ομάδα να ανέβει στην Α΄Εθνική» ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΘ και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ομάδα…

Ο Σάκης Τσιώλης είναι άλλωστε επιθυμία των πολλών φιλάθλων του Ολυμπιακού αλλά βέβαια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αποφασίζουν τα στελέχη της ΠΑΕ …που επίσης επιθυμία του κόσμου είναι να τους μάθει σύντομα!

Επίσης βέβαιο είναι ότι καλό είναι να μην γίνονται συγκρίσεις μεταξύ ονομάτων προπονητών και ποδοσφαιριστών αλλά και ομάδων και διαφορετικών εποχών…

Πάντως στον Ολυμπιακό λέγεται πως γίνονται συζητήσεις και με παίκτες για τη νέα χρονιά και ο Ευρ. Τσιμπανάκος το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι ήρεμος. Μπορεί η ομάδα να μην έχει γίνει ακόμη ΠΑΕ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουν γίνει συζητήσεις με παίκτες. Από τον περσινό βασικό κορμό έχουμε συμφωνήσει με επτά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα, ενώ έχουν γίνει ήδη και τρεις μεταγραφές. Προχωράμε βήμα-βήμα. Όπως προανέφερα, έχουμε κλείσει το θέμα του προπονητή, το αθλητικό κέντρο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, έχουμε παραγγείλει τον ιματισμό. Έχουν προχωρήσει πολλά θέματα. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις άμεσα. Υπάρχει συνέπεια, γνώση και το πιο σημαντικό, τα χρήματα για να λειτουργήσει η ομάδα» ανέφερε ενώ διαρροές έκαναν λόγο και για μεταγραφικούς στόχους.

Έτσι η προσωρινή Διοικούσα επιτροπή της υπό σύσταση ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 προς αποφυγή παρεξηγήσεων και προκειμένου να μην χρησιμοποιείται το όνομα της ομάδας σε μεταγραφικά σενάρια ανακοίνωσε ότι «ενημερώνει, ότι, οτιδήποτε την αφορά θα ανακοινώνεται μέσω του επίσημου site του Συλλόγου».

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κινηθούν επί της ουσίας οι διαδικασίες για την σύσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου που ναι μεν έχουν προχωρήσει από πλευράς πενταμελούς επιτροπής, που έχει αναλάβει να κάνει τις κινήσεις αλλά ίσως σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστός ο αριθμός λογαριασμού, που θα ανοιχθεί στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.

Από εκεί και πέρα θα προχωρήσουν άμεσα και τα υπόλοιπα θέματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση και λειτουργία της ΠΑΕ και της ομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου