Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Στη διάθεση του κόσμου τα διαρκείας

στη-διάθεση-του-κόσμου-τα-διαρκείας-459565

Μία μέρα μετά την πρώτη συγκέντρωση, που σήμανε και την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος της SuperLeague 1, η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ ανακοίνωσε και τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, που θα βρει τους κυανέρυθρους να αγωνίζονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Με σύνθημα «Η ώρα του κόσμου του Βόλου έφτασε…» η ΠΑΕ του Βόλου αναφέρει:

«Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας του Βόλου. Η ώρα του κόσμου του Βόλου έφτασε… Την ερχόμενη Παρασκευή 28 Ιουνίου ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Βόλου της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, τους αγώνες των play off ή play out, τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κατηγορίες εισιτηρίων και τιμές

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ

Απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ

Γυναικεία (όλες οι θύρες) 100 ευρώ

*Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο ανανεωμένο VIP CLUB του Σταδίου.

  • Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.
  • Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας μέλους θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.
  • Ωρες λειτουργίας γραφείων: 09.00-14.00 και 18.00-21.00.
  • Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 24210-27671, 24210-27861».

Τσαούσης: «Να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Ο νεαρός άσος Μάριος Τσαούσης μίλησε για την παραχώρησή του στην ΠΑΕ Βόλος από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τα ποδοσφαιρικά του όνειρα.

Για τον δανεισμό του στον ΝΠΣ Βόλος: «Επειδή πήγαμε καλά πέρσι με την Κ19, αυτή η κίνηση είναι μια επιβράβευση και ένα σκαλοπάτι παραπέρα. Η Super League είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θέλουμε να δείξουμε μέσω του Βόλου ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο Πρωτάθλημα. Με τις εμφανίσεις μου θέλω να διεκδικήσω περισσότερα. Βρίσκομαι σε μια ομάδα με φιλοδοξίες και θέλω να διεκδικήσω πράγματα με αυτήν. Αν βρω την ευκαιρία να παίξω στον ΠΑΟΚ, εννοείται πως θα ήθελα να επιστρέψω».

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ: «Ξέρω ότι με πιστεύουν πολύ, ο ΠΑΟΚ είναι η αγάπη μου από τα δέκα μου χρόνια. Είναι όνειρό μου να παίξω στον ΠΑΟΚ. Πίστευα ότι το καλύτερο θα ήταν να έμενα στον ΠΑΟΚ και να έφευγα δανεικός για να πάρω παιχνίδια».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην καθημερινότητα της ομάδας. Μάθαμε όλοι πολλά από αυτόν, κυρίως να έχουμε σεβασμό. Μας έλεγε ότι το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι ο σεβασμός και η πειθαρχία. Και τακτικά και παικτικά μας βοήθησε και αυτός και ο Σνάουτσνερ. Συνέβαλαν τα μέγιστα για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε».

Για το αν ζήτησε τη γνώμη του πριν πάει στον ΝΠΣ Βόλος: «Από τότε που ήταν να ανανεώσω μου έλεγε και αυτός και ο Σνάουτσνερ ότι το να πάρω παιχνίδια σε μια ομάδα Α’ Εθνικής θα ήταν το καλύτερο και αυτό έκανα».

Για το ίνδαλμά του στον ΠΑΟΚ: «Ο Βιεϊρίνια είναι τεράστιος παίκτης και μαθαίνω πολλά από αυτόν. Δυστυχώς έχει αυτόν τον τραυματισμό τώρα, τον περιμένουμε πώς και πώς. Είναι ίνδαλμά μου από την παιδική ηλικία».

Για τον ποδοσφαιρικό του πατέρα στον ΠΑΟΚ: «Ο Βασίλης Μήττας είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας, αυτός με διάλεξε και με βοήθησε. Σημαντική είναι, βέβαια, και η συμβολή του Πάμπλο Γκαρσία με τον οποίο συνεργάζομαι μαζί του τα τελευταία χρόνια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου