ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγωνίας συνέχεια για τη Νίκη

αγωνίας-συνέχεια-για-τη-νίκη-434433

Στον αέρα παραμένει η κατάσταση στη Νίκη Βόλου, αφού παρά τις  τοποθετήσεις των μετόχων της τις τελευταίες ημέρες δεν έχει φανεί φως στο διοικητικό αδιέξοδο. Από τη μία ο Κώστας Χρόνης καλεί τους μετόχους σε επαναδραστηριοποίηση και από την άλλη ο Στράτος Γιδόπουλος απαντά στον πρώην πρόεδρο των κυανόλευκων, ζητώντας του να πει πόσα χρήματα θα ξοδέψει σε ένα πιθανό νέο εγχείρημα.
Η Νίκη μοιάζει καζάνι που βράζει τις τελευταίες ημέρες με παλιούς και νέους παράγοντες να εμπλέκονται σε ένα νέο επεισόδιο. Ο Κώστας Χρόνης επιθυμεί την επιστροφή του στα διοικητικά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου μετά από απουσία χρόνων και την ίδια στιγμή κάνει κάλεσμα σε παλιούς και νέους μετόχους να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή. Μέχρι σήμερα όμως δεν έχει φανεί κάποιος από τους πρώην ή νυν μετόχους να θέλει να ασχοληθεί εκ νέου με την Νίκη και έτσι ο Κώστας Χρόνης μοιάζει να είναι μόνος του στην όλη προσπάθεια. Την ίδια ώρα ο Στράτος Γιδόπουλος παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις προκαλώντας τον πρώην πρόεδρο της ομάδας να αποκαλύψει το ποσό που θα ξοδέψει στη νέα αυτή προσπάθεια.
Εργα και όχι λόγια είναι το ζητούμενο από τον Στράτο Γιδόπουλο που όπως έχει τονίσει επανειλημμένως έχει «τελειώσει» από τη Νίκη. Μέσα σε όλο το κλίμα αβεβαιότητας αύριο θα διεξαχθούν οι εκλογές στην Ερασιτεχνική Νίκη και στη συνέχεια αναμένεται να οριστεί έκτακτη Γενική Συνέλευση με αποκλειστικό θέμα το μέλλον της κυανόλευκης ΠΑΕ.
Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και φέτος δίχως τον επιθυμητό στόχο για την ομάδα της Νέας Ιωνίας με την άνοδο να χάνεται, ωστόσο αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι το μέλλον της και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την νέα περίοδο. Η λύση της Δ’ Εθνικής δεν αρέσει στους μετόχους της ομάδας και για τον λόγο αυτό ίσως ψάχνουν να βρουν τον τρόπο έτσι ώστε να διατηρήσουν την ομάδα στην κατηγορία.
Ο Κώστας Χρόνης πρότεινε σε παλιούς και νυν μετόχους της Νίκης να σηκώσουν και πάλι μανίκια, αναλαμβάνοντας εκ νέου τα ηνία της ομάδας αλλά την ίδια ώρα ο Στράτος Γιδόπουλος που διατηρεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ζητά έργα και χρήματα και όχι μόνο λόγια και υποσχέσεις. Μέσα στο κλίμα της γενικής αμφισβήτησης όμως υπάρχει και η θέση των οργανωμένων φίλων της ομάδας οι οποίοι και έχουν ζητήσει να απεμπλακεί η Νίκη από οποιοδήποτε παράγοντα και μέτοχο ασχολήθηκε με τα κοινά τα τελευταία χρόνια, επιθυμώντας ένα νέο ξεκίνημα με νέους ανθρώπους οι οποίοι όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί.
Το βέβαιο είναι πως οι μέρες περνάνε και ακόμα φως στο τούνελ της Νίκης δεν έχει φανεί φαίνεται προς απογοήτευση όλων των φίλων της ομάδας που δεν θέλουν να βρεθούν στο ίδιο έργο θεατές, περιμένοντας μέχρι και την ύστατη ώρα για λύσεις ή λύση στα διοικητικά, σκηνικό που αντίκρισαν πολλάκις τα τελευταία χρόνια. Τον δικό της ρόλο όμως αναμένεται να παίξει βέβαια και η Ερασιτεχνική Νίκη.
 
Πρόβλημα με 18 ομάδες  
Ούτε μία ούτε δύο αλλά συνολικά δεκαοκτώ ομάδες φαίνεται πως είναι μπλεγμένες στο θέμα που έχει προκύψει με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. Χθεσινές πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος αριθμός ΠΑΕ και ΤΑΠ από το χώρο της Football League και της Football League 2 περιλαμβάνεται στο φάκελο που παρέδωσε χθες ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο. Όλα τα στοιχεία προέκυψαν από τον έλεγχο και την έρευνα που διεξήχθη από τις αρχές στις Εφορίες και στο ΙΚΑ. Από τις συγκεκριμένες ομάδες κάποιες φέρεται να έχουν καταθέσει πλαστά έγγραφα, ενώ ορισμένες άλλες δεν έχουν δώσει καν τα απαραίτητα χαρτιά στην ΕΠΟ. Με χθεσινό δημοσίευμα μάλιστα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» έκανε λόγο για τις ομάδες της Αναγέννησης Επανομής και της ΑΕΛ Καλλονή. Σημειώνεται μάλιστα ότι η Επανομή που κέρδισε την άνοδό της από την Γ’ κατηγορία στη Β’, παρουσίασε πλαστή ενημερότητα τον περασμένο Ιανουάριο. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Καλλονή, η οποία θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Football League μέσω των πλέι οφ.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου