ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερυθρόλευκος θρήνος για τον Νικόλαο Μπέο

ερυθρόλευκος-θρήνος-για-τον-νικόλαο-μ-434465

Εφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Αχιλλέα Μπέου, ο Νικόλαος Μπέος, που είχε διατελέσει και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου.

Εξαιτίας του χαμού του με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ υπογραμμίζει ότι τα γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά για τρεις ημέρες σε ένδειξη πένθους, ενώ αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη στις 15.30.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θρηνεί το χαμό του προέδρου της, Νικόλαου Μπέου. Τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σε ένδειξη πένθους θα παραμείνουν κλειστά για τρεις μέρες (έως και το Σάββατο), ενώ αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της ΠΑΕ (παρουσιάσεις φανέλας και τουρνουά Ακαδημιών). Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 17 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγ. Φωτεινής στη Νέα Σμύρνης στις 3.30 μ.μ».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε και ψήφισμα, ενώ συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Πανιώνιος: «Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΠΓΣΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τον χαμό του Προέδρου της Νικόλαου Μπέου και συμπαρίσταται στην οικογένεια του Αχιλλέα Μπέου για την απώλειά της. Ο εκλιπών ήταν επί σειρά ετών Δημότης Νέας Σμύρνης και διετέλεσε Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος ΠΓΣΣ.»

Συλλυπητήριο προς την ΠΑΕ και τον Αχιλλέα Μπέο απέστειλε η Ε.Π.Σ.Θ. αλλά και οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά: «Το Δ.Σ. και τα μέλη των Austrian Boys με πόνο ψυχής αποχαιρετούμε έναν καλό φίλο και πατέρα του προέδρου μας, τον κ. Νίκο. Ο χαμός του είναι για όλους μας μια στιγμή δύσκολη. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του».

« Τα ιδρυτικά μέλη της υπό ίδρυση ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ -

ATHENS FANS εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια

του προέδρου μας κ .ΜΠΕΟΥ για τον θάνατο του πατέρα του».

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ αναφέρει: «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Πρόεδρό μας Αχ. Μπέο για τον θάνατο του πατέρα του. Τον κο Νίκο Μπέο θα τον θυμόμαστε πάντα» και τέλος οι Vatos Locos αναφέρουν: «Σύσσωμος ο σύνδεσμος φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου Vatos Locos πενθεί για τον χαμό του πατέρα του Προέδρου μας Αχιλλέα Μπέου, Νικόλαο Μπέο.

Η ομάδα μας έχασε ένα από τα βασικά του στελέχη στην μεγάλη αυτή πορεία που έχει διαγράψει τα τελευταία χρόνια και ένα άξιο συμπαραστάτη του προέδρου μας και της ομάδας μας του Ολυμπιακού Βόλου. Συλλυπούμαστε στο πλάι του προέδρου μας Αχιλλέα Μπέου και θρηνούμε επί τριημέρου αυτήν την απώλεια. Aγαπητέ Κύριε Νίκο. Καλό Ταξίδι!».

Ακόμη η Ενωση Παλαιμάχων του Ολυμπιακού αποφάσισε να αποστείλει συλλυπητήριά και να καταθέσει στεφανι στη μνήμη του.

Μετάθεση

Μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα και η συνέντευξη Τύπου και επίσημη παρουσίαση του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, του «1st VOLOS CUP 2011 – Against Violence» ενάντια στη βία από τον υπεύθυνο των Τμημάτων Υποδομής και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ιάσονα Χατζή.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου