Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ξεκινά για Super League η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ

ξεκινά-για-super-league-η-παε-βόλος-νπσ-462308

Η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν, που θα βρει την ΠΑΕ Βόλος NΠΣ στη Super League 1, θα γίνει σήμερα στις 7μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου φιλοξένησε τους κυανέρυθρους τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Μπορεί η έδρα των πρωταθλητών της περσινής Football League να είναι φέτος το Πανθεσσαλικό, ωστόσο η πρώτη συγκέντρωση που θα είναι και ανοιχτή για το κοινό θα πραγματοποιηθεί σήμερα, εκεί που ξεκίνησαν όλα.

Σε ανακοίνωση τονίζεται: «Το… ταξίδι του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα ξεκινάει. Σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 7μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Βόλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η πρώτη συγκέντρωση του Βόλου θα είναι ανοιχτή στο κοινό».

Παρέμεινε ο Ηλιόπουλος

Το Σάββατο οι κυανέρυθροι ανακοίνωσαν και την παραμονή του Κώστα Ηλιόπουλου, με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό να συμφωνεί σε επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Στη λιτή ανακοίνωση τονίζεται: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου για έναν ακόμη χρόνο».

Μόλις έξι από τους «παλιούς»

Ένα πλήρως ανανεωμένο ρόστερ θα κληθεί να διαχειριστεί ενόψει της επόμενης σεζόν ο προπονητής, Χουάν Φεράντο. Προτεραιότητα για τους νεοφώτιστους παραμένει η εύκολη παραμονή της ομάδας στη Super League 1 και στη συνέχεια να κυνηγήσουν ό,τι καλύτερο γίνεται μέσα από την πορεία τους. Αυτή τη στιγμή ο κ. Φεράντο αναμένεται να συνεργαστεί με τουλάχιστον 6 «παλιούς» ποδοσφαιριστές, έπειτα από τις τελευταίες προσθαφαιρέσεις που έγιναν στο δυναμικό των «κυανέρυθρων». Πρόκειται για τους Ηλιόπουλο, Μάντζη, Ντεντάκη, Δημόπουλο, Κορέλα και Κραβαρίτη.

Οι συνεργάτες του Φεράντο

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ η έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή Βίκτορ Μπασάντρε, ο οποίος θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Χουάν Φεράντο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Βίκτορ Μπασάρδε (γεννημένος το 1970) έχει επιτυχίες με τη β’ ομάδα της Μούρθια ενώ δούλεψε και στις Λόρκα και Λούγκο αλλά ήταν και στο τιμ του Ουνάι Eμερι στη Βαλένθια.

Επίσης, ανακοινώθηκαν και τα άτομα που θα στελεχώσουν όλο το τεχνικό τιμ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή Βίκτορ Μπασάντρε, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του βοηθού του Χουάν Φεράντο. Τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων ανέλαβε ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος.

Το τεχνικό τιμ της ΠΑΕ Βόλος συμπληρώνουν οι εξής:

Γυμναστής: Τριαντάφυλλος Οικονόμου

Γιατρός: Ευάγγελος Παγουλάτος

Επικεφαλής ομάδας αποκατάστασης: Παρισένια Παξινού

Φυσιοθεραπευτές: Στέφανος Ζήσης, Ντάνιελ Μιρακίδης

Φροντιστές: Γιώργος Οκάογλου, Γιάννης Ντάφος».

Η πρώτη φάση της προετοιμασίας συγκέντρωση της ομάδας ξεκινά από τον Βόλο αρχικά με εργομετρικά και άλλες μετρήσεις αλλά και προπονήσεις, ενώ στη συνέχεια η ομάδα με σχεδόν συμπληρωμένο ρόστερ θα ανέβει και στο Πήλιο, ενώ το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι όπου η ομάδα θα δώσει και φιλικά παιχνίδια, με ομάδες που θα προετοιμάζονται το ίδιο διάστημα στην Ευρυτανία.

Επίσης, έχουν κλειστεί δυνατά φιλικά και με ομάδες της Super League 1 μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για τις 24 Αυγούστου, τα οποία σύντομα θα ανακοινωθούν από τη διοίκηση της ομάδας.

Στους νεοαποκτηθέντες που θα δώσουν το παρών σήμερα είναι ο αμυντικός Φράνκο Αριέλ Φερράρι, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός Μπράιν Οσκαρ Σαρμιέντο, ο 25χρονος επιτελικός μέσος Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο και ο 26χρονος επίσης Αργεντινός ανασταλτικός μέσος Αγκούστο Μαξ. Σε αυτούς προστίθενται ο 27χρονος τερματοφύλακας Θανάσης Γκαραβέλης από την Ξάνθη. Από την Ξάνθη ήρθε στον Βόλο και ο Σλοβάκος επιθετικός Ερικ Γέντρισεκ.

Στο φετινό ρόστερ θα βρίσκονται επίσης ο 28χρονος αριστερός μπακ, Τάσος Τσοκάνης, που αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό και έχει ευρωπαϊκές παρουσίες με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ έχει αγωνιστεί και σε Ηρακλή Ψαχνών, Κέρκυρα, Απόλλωνα Σμύρνης και ο 22χρονος τερματοφύλακας Τάσος Καραγκιόζης, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Αιγινιακό.

Λούτσος: «Να ανταποκριθεί ο κόσμος»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Λούτσος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Clasico» και μεταξύ άλλων σχολίασε αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου: «Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα εισιτήρια διαρκείας. Ευελπιστούμε ο κόσμος να ανταποκριθεί. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτή την ομάδα και φέτος στο Πανθεσσαλικό οι φίλαθλοι θα είναι πολύ περισσότεροι απ’ ότι τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Η κάρτα μέλους θα ισχύσει και φέτος. Όσοι φίλαθλοι θα έρθουν στο γήπεδο, πέρα από αυτούς που είναι εγγεγραμμένοι, θα πρέπει να έχουν κάρτα μέλους. Η κάρτα μπορεί να βγει ακόμη και λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Ευχόμαστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και κάθε παιχνίδι να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου. Η πολιτική της διοίκησης είναι να ενώσει τους φιλάθλους της πόλης, τους αγνούς και όχι τους πωρωμένους και πιστεύω ότι σίγουρα οι υγιείς φίλαθλοι θα έρθουν στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη είναι δύο ιστορικές ομάδες της πόλης, οι οποίες δεν καταργούνται. Ο Βόλος είναι μία ομάδα που θέλει να ενώσει τους φιλάθλους και όχι να απορρίψει τις δύο ιστορικές ομάδες του Βόλου, που έχουν γράψει μία ιστορία δεκαετιών στο βολιώτικο ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε Ολυμπιακούς και Νίκη να πάνε καλά στα πρωταθλήματα που θα αγωνιστούν, γιατί ζούμε στην ίδια πόλη. Ωστόσο δεν κοιτάζουμε τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου