Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Νέο ξεκίνημα με πολλά νέα πρόσωπα

νέο-ξεκίνημα-με-πολλά-νέα-πρόσωπα-463408

Νέο ξεκίνημα αύριο για τον Βόλος ΝΠΣ που ξεκινά από τη Νεάπολη με την πρώτη του συγκέντρωση ως ομάδα Super League έχοντας και πολλά νέα πρόσωπα… Η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν, που θα βρει την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα 1, θα γίνει αύριο Δευτέρα (24/6) θα είναι ανοιχτή και για τους φίλους της ομάδας και θα ξεκινήσει στις 19:00 στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ φέτος η έδρα θα είναι στο Πανθεσσαλικό.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το… ταξίδι του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα ξεκινάει. Αύριο Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Βόλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η πρώτη συγκέντρωση του Βόλου θα είναι ανοιχτή στο κοινό».

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Βόλος ΝΠΣ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περίοδο στη Σούπερ Λίγκα και πιθανόν θα υπάρχει η ίδια «πολιτική» με τα μέλη.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Βόλος ΝΠΣ θα γίνει πάντως στη Νεάπολη όπου πανηγυρίστηκαν και δύο άνοδοι με την προετοιμασία να ξεκινά στον Βόλο αρχικά με εργομετρικά και άλλες μετρήσεις αλλά και προπονήσεις, ενώ στη συνέχεια η ομάδα με σχεδόν συμπληρωμένο ρόστερ να ανέβει και στο Πήλιο, ενώ το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι όπου η ομάδα θα δώσει και φιλικά παιχνίδια, με ομάδες που θα προετοιμάζονται το ίδιο διάστημα στην Ευρυτανία.

Επίσης, έχουν κλειστεί δυνατά φιλικά και με ομάδες της Σούπερ Λιγκ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για τις 24 Αυγούστου, τα οποία σύντομα θα ανακοινωθούν από τη διοίκηση της ομάδας.

Μέχρι αύριο πάντως πριν την πρώτη συγκέντρωση αναμένεται να οριστικοποιηθούν και άλλες συμφωνίες με νέους παίκτες, μετά την πιο πρόσφατη ανακοίνωση μιας πεντάδας ποδοσφαιριστών που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά …τον αμυντικό Φράνκο Αριέλ Φερράρι, τον 29χρονο μεσοεπιθετικό Μπράιν Οσκαρ Σαρμιέντο, τον 25χρονο επιτελικό μέσο Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο και τον 26χρονο επίσης Αργεντινό ανασταλτικό μέσο Αγκούστο Μαξ αλλά και την απόκτηση του 27χρονου τερματοφύλακα Θανάση Γκαραβέλη από την Ξάνθη.

Από την Ξάνθη ήρθε στο Βόλο και ο γνώστης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας ο επιθετικός Ερικ Γέντρισεκ που σε δύο σεζόν στην ακριτική ομάδα συμπληρώνοντας 53 συμμετοχές είχε 19 γκολ…

Η πρώτη μεταγραφή από την ελληνική αγορά που ανακοίνωσε ο Βόλος ΝΠΣ ήταν η απόκτηση του Τάσου Τσοκάνη που αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό, που έχει και ευρωπαϊκές παρουσίες με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ έχει αγωνιστεί και σε Ηρακλή Ψαχνών, Κέρκυρα, Απόλλωνα Σμύρνης και η δεύτερη μεταγραφή Έλληνα ήταν ο 22χρονος τερματοφύλακας ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Αιγινιακό, Τάσος Καραγκιόζης.

Στο μεταξύ από την Θεσσαλονίκη έγινε γνωστό ότι ο ΝΠΣ Βόλος θα ενισχυθεί με τρεις ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ όπου θα «πάει» ο Ν. Μπουργάνης…

Ο λόγος για τους Μπαλογιάννη, Τσαούση και Διαμαντή που κατά βάση αγωνίζονταν στην Κ-20, αλλά να έχουν και παραστάσεις και από την πρώτη ομάδα, ενώ στο Βόλο φαίνεται να ποντάρουν σε αυτούς…

Ο Μάριος Τσαούσης εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ το 2010 προερχόμενος από τις ακαδημίες του Ηρακλή. Ο 19χρονος αριστερός μπακ που μπορεί να προσφέρει εξίσου καλά και στη θέση του αριστερού χαφ, αγωνίστηκε με την U19 του ΠΑΟΚ και κατάφερε να σκοράρει και 3 φορές ενώ στο UEFA Youth League είχε 5 συμμετοχές με 2 ασίστ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προέβη μάλιστα στην ανανέωση του συμβολαίου του Μάριου Τσαούση μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

O Aπόστολος Διαμαντής (1,87), αγωνίζεται ως στόπερ και μπορεί να αγωνιστεί ακόμη και ως αμυντικός χαφ.Στον ΠΑΟΚ μετακινήθηκε από τον Πανσερραϊκό το 2016. Φέτος είχε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ενεργό ρόλο στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ.

Στο πρωτάθλημα είχε 27 συμμετοχές με 1 γκολ ενώ στο UEFA Youth League αγωνίστηκε 5 φορές και αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων (U-19) που συμμετείχε στην Elite Round που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία, οπου ήταν στόχος της Κρίσταλ Πάλας κάτι που ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να του επεκτείνει το συμβόλαιο.

Το ίδιο είχε συμβεί και με τον Κώστα Μπαλογιάννη που κατάγεται από την Καλαμπάκα αν και προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μέσος που έχει επιπλέον εμπειρίες έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο PAOK Academy, πριν μεταπηδήσει στις ακαδημίες της Άρσεναλ και στην συνέχεια σε αυτές της PEC Zwolle στην Ολλανδία.

Με την Κ20 ήταν ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες στην πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου της Super League ενώ φέτος ήταν σε αποστολές της ομάδας του ΠΑΟΚ και έπαιξε και σε ένα ματς κυπέλλου. Αγωνιστικά είναι κλασσικό οχτάρι αλλά χρησιμοποιείται από τον προπονητή και ως αριστερό μπακ με αρκετά καλές επιδόσεις, κάτι που φαίνεται και από την επιλογή του Λουτσέσκου να τον χρησιμοποιήσει εκεί σε φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Τώρα από τους περσινούς παίκτες πρωταθλητές… στη Σουπερ Λίγκα θα είναι οι Ντεντάκης, Μάντζης και Δημόπουλος που θα είναι και τρίτη χρονιά στη βολιώτικη ομάδα, οι Ηλιόπουλος και Πέντα είναι πιθανόν να συνεχίσουν ενώ από τους περσινούς ξένους οι Πίτου Γκαρσία, Κάρλες Κότο, Σεμπάστιαν Καμπαγέρο Λούκας Γκαρσία και Ενγκουέμ είναι παρελθόν όπως ο Καραγκιολίδης και άλλοι… ενώ το στο νέο ρόστερ θα έχει αύξηση του «λάτιν» στοιχείου στη νέα ομάδα… αφού και ο Ισπανός προπονητής Χουάν Φεράντο επέλεξε για βοηθό τον συμπατριώτη του Βίκτορ Μπασάρδε. Ο Víctor Manuel Basadre Orozco (γεννημένος το 1970) έχει επιτυχίες με τη β΄ ομάδα της Μούρθια ενώ δούλεψε και στις Λόρκα και Λούγκο αλλά ήταν και στο τιμ του Ουνάι Έμερι στη Βαλένθια!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου