ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγνωστοι έκαψαν το τζιπ του Γιώργου Δαλούκα

αγνωστοι-έκαψαν-το-τζιπ-του-γιώργου-δα-435176

Στις φλόγες τυλίχθηκε χθες τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες το μεγάλου κυβισμού τζιπ, μάρκας Cayenne, του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα. Το πολυτελές όχημα ήταν σταθμευμένο μπροστά από το σπίτι του στα Λεχώνια, όταν στις 3 τα ξημερώματα ξέσπασε πυρκαγιά, τυλίγοντάς το στις φλόγες.

Το ενδεχόμενο εμπρηστικής ενέργειας εξετάζει Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, με δεδομένες τις απειλές που έχει δεχθεί ο Γ. Δαλούκας ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν.

Ωστόσο η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και τίποτε χθες δεν μπορούσε να ειπωθεί με βεβαιότητα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το Cayenne υπέστη ολοσχερή καταστροφή από την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγη ώρα αφότου ο Γ. Δαλούκας στάθμευσε το όχημα μπροστά από την κατοικία του, επιστρέφοντας από φιλικό τραπέζι.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βολιώτης διεθνής διαιτητής Γιώργος Δαλούκας αποχώρησε από τη διαιτησία την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με αφορμή τα όσα έγιναν μετά από έναν αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Άρη.

Στην επιστολή παραίτησής του, τον Σεπτέμβριο του 2010, είχε ευχηθεί η συγκεκριμένη απόφαση να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά, αλλά στη συνέχεια έκανε λόγο και το ότι δέχονταν απειλές. Σε συνέντευξή του είχε αναφέρει πως έχει τύχει να γράψουν και στους τοίχους του σπιτιού του φράσεις, όπως «παίξε καλά».

Ο Γιώργος Δαλούκας μάλιστα πρόσφατα κατέθεσε στον αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για την υπόθεση «κασέτα – γκέιτ» και κατήγγειλε -μεταξύ άλλων- ότι δέχθηκε και εκβιασμούς πριν από το παιχνίδι Άρης – Παναθηναϊκός, ενώ μετέπειτα ο Βολιώτης ρέφερι προσέφυγε στη Δικαιοσύνη -έχοντας δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια- ζητώντας προστασία από την Αστυνομία, αφού όπως παραδέχθηκε και στον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου «από τότε η ζωή του έχει γίνει κόλαση».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου