ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παράταση στην αγωνία

παράταση-στην-αγωνία-435250

Παράταση στην αγωνία του φίλαθλου κόσμου της Νίκης και όχι μόνο δόθηκε μετά τη λήξη της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Το επόμενο Σάββατο 18 Ιουνίου οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., το οποίο θα αποφασίσει για τη συνέχεια της ΠΑΕ σε νέα Γενική Συνέλευση παρουσία και του κόσμου.

Η αγωνία κορυφώνεται σε ό,τι έχει να κάνει με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μιας και μετά τη ΓΣ της Ερασιτεχνικής δεν προέκυψε κάτι νεότερο με το μέλλον της κυανόλευκης ομάδας. Μπορεί τα φώτα να είχαν στραφεί τις τελευταίες ημέρες πάνω στην Ερασιτεχνική αλλά το θέμα πήρε εκ νέου παράταση. Η κατάσταση στο κυανόλευκο στρατόπεδο παραμένει μετέωρη, μιας και μπορεί επιθυμία των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας να ήταν ο διορισμός ορκωτών λογιστών προκειμένου να γίνουν γνωστά τα ποσά που οφείλονται και ανάλογα να δράσουν, ωστόσο αυτό που προέχει για την Ερασιτεχνική είναι η ανάδειξη νέου Δ.Σ. Από εκεί και πέρα μετά την ανάδειξη και την εκλογή του νέου Δ.Σ. αναμένεται να οριστεί έκτακτη Γενική Συνέλευση με αποκλειστικό σκοπό και αντικείμενο συζήτησης τη κατάσταση στην ΠΑΕ. Το βέβαιο είναι πως τα μέλη της Ερασιτεχνικής θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να πιέσουν τις καταστάσεις. Βέβαια κάτι τέτοιο μπορεί να είναι δύσκολο, ωστόσο αυτό που φαίνεται να απομένει για την ομάδας της Νίκης είναι οι κινήσεις της Ερασιτεχνικής αλλά και των αγνών φιλάθλων της, που για ακόμη ένα καλοκαίρι βλέπουν ένα τεράστιο ερωτηματικό πάνω από το σύλλογο. Μπορεί η αγάπη για την ομάδα τους να είναι δεδομένη, ωστόσο την παρούσα στιγμή δεν μοιάζει να είναι αρκετή καθώς χρειάζονται αποφάσεις. Αυτές μέχρι στιγμής μπορεί να τις πάρει μόνο η Ερασιτεχνική αλλά θα πρέπει να υπάρχει υπομονή για ακόμη μία εβδομάδα τουλάχιστον.

Ανακοίνωση Ερασιτεχνικής

Τη Τετάρτη 8/6/2011 πραγματοποιήθηκε η Γεν. Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης εν όψει των εκλογών της 18 Ιουνίου 2011. Σε ημερήσια διάταξη ήταν τα θέματα:

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα γεν. συνέλευσης

2. Οικονομικός απολογισμός

3. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

4. Ψηφοφορία οικονομικού απολογισμού

5. Αγωνιστικός απολογισμός τμημάτων

6. ΠΑΕ Νίκη Βόλου

7. Παραίτηση διοικητικού συμβουλίου

8. Ανακοίνωση εκλογών

9. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

Πρόεδρος της Γεν. Συνέλευσης εκλέχτηκε ο Γιώργος Παναγιωτίδης και γραμματέας ο Στέργιος Φάτσης. Ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Κώστας Μανιατάκης αναφέρθηκε στον οικονομικό απολογισμό όλων των τμημάτων. Στη συνέχεια το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής Παύλος Παρασκευόπουλος ανέφερε ότι στον έλεγχο που πραγματοποίησε ο ίδιος μαζί με τα άλλα μέλη της επιτροπής τους Κώστα Κανούτα και Χρήστο Λαλιά στον οικονομικό απολογισμό της διοίκησης τον βρήκε καθ’ όλα νόμιμο και όλα τα οικονομικά στοιχεία ήταν ενσωματωμένα στα βιβλία του συλλόγου χάρις παρατυπίες ή παραλείψεις. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε η Γεν. Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τον οικονομικό απολογισμό. Aκολούθησε ο αγωνιστικός απολογισμός του συλλόγου από τους εφόρους όλων των τμημάτων.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της ΠΑΕ Νίκης Βόλου, η Γεν. Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης αποφάσισε όπως το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές στις 18/6/2011 να συγκαλέσει άμεσα έκτακτη Γενική Συνέλευση ανοιχτή για όλο τον κόσμο της ομάδας για να αποφασιστούν οι κινήσεις που θα ακολουθηθούν σε ό,τι αφορά τα πεπραγμένα και το μέλλον του επαγγελματικού τμήματος ποδοσφαίρου του συλλόγου ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Ακολούθησε η παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου και ανακοινώθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου στις 18/6/2011 ημέρα Σάββατο. Εκλέχτηκαν για την εφορευτική επιτροπή οι: 1) Νικολάου Μιχάλης, 2) Μαυρογιάννης Στέφανος, 3) Τσικλάνης Χρήστος και αναπληρωματικό μέλος Παπαδήμος Γιάννης.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου