ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα έπρεπε να ήταν γιορτή

θα-έπρεπε-να-ήταν-γιορτή-435417

Μπορεί παλιές και μεγάλες δόξες του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου να βρέθηκαν στο ΕΑΚ χθες το απόγευμα προκειμένου να θυμηθούν παλιές και καλές στιγμές, ωστόσο η γιορτή διεκόπη λόγω επεισοδίων που σημειώθηκαν στην κερκίδα ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων που κατέληξαν στο νοσοκομείο !!!
Στην ανακοίνωσή τους πριν το παιχνίδι οι παλαίμαχοι ανέφεραν πως ο αθλητισμός ενώνει, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φάνηκε να συγκινεί μικρή μερίδα ανεγκέφαλων που ήρθαν στα χέρια και ενώ ο αγώνας βρίσκονταν μόλις στο 11ο λεπτό. Οι παλαίμαχοι διέκοψαν αμέσως το παιχνίδι τους προκειμένου να βρεθούν στην εξέδρα του ΕΑΚ και να σβήσουν τη… φωτιά που άναψε ανάμεσα στους οπαδούς και των δύο ομάδων.
Μετά από περίπου δέκα λεπτά το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται και πάλι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι η απογοήτευση είχε κυριεύσει όσους βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν αλλά και να συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε πολλά χρόνια να διεξαχθεί. Τελικά την αιτία την ξέρουμε. …
Ο αγώνας συνεχίστηκε για περίπου δέκα λεπτά ακόμη,  αλλά από την πλευρά της Νίκης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Φλάμος ζήτησε να διακοπεί μιας και στο νοσοκομείο μετά τα επεισόδια βρέθηκαν τόσο ο γιός του Γιάννης όσο και ο ανιψιός του. Οι δύο ομάδες αποχώρησαν με την απογοήτευση να γίνεται ακόμα μεγαλύτερη μιας και αυτή τη φορά ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στάθηκε η αιτία για επεισόδια και όχι για να αναδείξει τις ομορφιές του αθλήματος.
Από την μεριά του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Σταματίου που έχει φορέσει και τις δύο φανέλες τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Δυστυχώς η κατάσταση μοιάζει να είναι ανεξέλεγκτη. Από τη μεριά μας σαν παλαίμαχοι κάναμε μία κίνηση με το χθεσινό αγώνα να έρθουν οι δύο ομάδες πιο κοντά. Εμάς ως παλαιμάχους δεν μας χωρίζει τίποτα και θέλαμε να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς όμως αυτή η κόντρα δεν έχει όρια. Δυστυχώς 15χρονα παιδιά κατόρθωσαν να σταματήσει αυτό το παιχνίδι. Η κατάσταση έχει φθάσει σε αδιέξοδο. Είναι κρίμα και ντροπή. Τι άλλο θα πρέπει να κάνουμε για να σταματήσει αυτή η κόντρα; Αν τους αρέσει ο Βόλος να γίνεται πανελληνίως ρεζίλι ας χαρούν το κατόρθωμά τους». 
Για την ιστορία για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ξεκίνησαν στην ενδεκάδα οι: Καραγιάννης, Βαλαρούτσος, Β. Μαλακασιώτης, Μπόλτσης, Παπαδήμας, Καλόγηρος, Σταματίου, Ηλιόπουλος, Δενελάβας, Χρ. Οικονόμου και Δ. Οικονόμου, ενώ στον πάγκο έμειναν οι: Παταράκιας, Κοντοβάς, Φύσσας, Παπαιωάννου, Παπασακελαρίου, Καραμίχαλος, Γκανάτσιος, Αλιάτης και Θεοδωρίδης.
Για τη Νίκη Βόλου ξεκίνησαν οι: Κοκκινάκης, Παναγιωτόπουλος, Τσέροβιτς, Πετρίκης, Ι. Γιαννακός, Βλαχόπουλος, Διαμαντάρας, Μπίλλης, Τσουκάλης, Ζαφειρίου, Τσόγκας. Στο πάγκο ήταν οι: Γ. Γιαννακός, Κόφφας, Μαρτίου, Γκόλαντας, Μαργαριτόπουλος, Τσιφλόγλου, Φλάμος, Κατσικαδάμος, Σπυριδάκης, Μητρομάρας και Μαντζανάς. Διαιτητής ήταν ο Μπάμπης Ζάχος και για είκοσι περίπου λεπτά παιχνιδιού δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου