ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε φάση προγραμματισμού η ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

σε-φάση-προγραμματισμού-η-παε-ολυμπια-471463

Σε φάση προγραμματισμού έχει μπει πλέον η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θέλοντας η επιστροφή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και εκτός από τη σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας θέλει να είναι δυνατή και για τη συμμετοχή στη νέα Football League.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου 1937 ΠΑΕ όπως θα είναι η ονομασία της νέας ποδοσφαιρικής εταιρείας θα έχει αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 30.000 ευρώ που είναι το μίνιμουμ για κάθε νέα ΠΑΕ της Football League και η επιτροπή, που είναι αρμόδια για τις διαδικασίες σύστασης της ΠΑΕ θα τις «τρέξει» από την ερχόμενη εβδομάδα ενώ θα εκδοθούν 1000 μετοχές με το κόστος της κάθε μίας στα 30 ευρώ.

Άμεσα θα αρχίσει και ο σχεδιασμός στον Ολυμπιακό Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς υπάρχουν μια σειρά από θέματα που θα πρέπει να προχωρήσουν στο σύλλογο, μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τα διοικητικά και ποιοι θα αναλάβουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της υπό σύσταση ΠΑΕ. Προέχει να κλείσει το θέμα του προπονητή, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να συζητούν πρώτα με τον Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος οδήγησε πέρυσι την ομάδα στην άνοδο, ενώ στη συνέχεια, αν οι δύο πλευρές δεν έρθουν σε συμφωνία, οι «ερυθρόλευκοι» θα στραφούν σε άλλες λύσεις. Ήδη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι που προτίθενται να αναλάβουν την ΠΑΕ, έχουν κάνει κάποιες διερευνητικές συζητήσεις με δύο-τρεις προπονητές.

Τις προσεχείς μέρες θα κληθούν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να συζητήσουν τις προοπτικές συνέχισης της συνεργασίας, καθώς όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, στόχος είναι να μην «ξηλωθεί» η ομάδα και να δημιουργηθεί στη θέση της κάποια άλλη. Υπάρχει ένας βασικός κορμός ποδοσφαιριστών πολύ αξιόλογος, πάνω στον οποίο μπορεί να «χτιστεί» ο νέος Ολυμπιακός και να είναι άκρως ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Επίσης, θα πρέπει να κλεισθεί αθλητικό κέντρο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ ένα θέμα που θα απασχολήσει την ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι και η έδρα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου