ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην πρωταθλήτρια Σλοβακίας ο βολιώτης Τζοβάρας

στην-πρωταθλήτρια-σλοβακίας-ο-βολιώτ-471485

Ο Βολιώτης Γιώργος Τζοβάρας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, μετά την επιτυχημένη θητεία του στον ΠΑΟΚ στον οποίο μεταγράφηκε μετά την ΑΕ 2002.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Βολιώτη μεσοεπιθετικού. «Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Σλοβακίας, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο καταγόμενος από τα Καλά Νερά Γιώργος Τζοβάρας και γεννημένος στις 3/11/99, πήγε στον ΠΑΟΚ από την Α.Ε. 2002 κι εντυπωσίασε εξαρχής με τα προσόντα του. Αγωνίζεται ως πλάγιος χαφ, έχοντας ως καλό το αριστερό του πόδι, αλλά με ικανότητα παιχνιδιού και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είναι ψηλός, ωστόσο γρήγορος και συνάμα δυνατός και με καλή τεχνική κατάρτιση. Πήρε πρωτάθλημα Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ τόσο με την Κ17 όσο και με την Κ19. Φέτος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα είχε 22 συμμετοχές και οκτώ γκολ.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Τζοβάρας ανέφερε σχετικά με το νέο βήμα της καριέρας του: «Ευχαριστώ πολύ τον ΠΑΟΚ και την ΑΕ 2002 Νοτίου Πηλίου που είναι οι ομάδες που με ανέδειξαν ποδοσφαιρικά! Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και τους προπονητές μου Πάμλπο Γκάρσια και Σνάουτσνερ καθώς και τον Ιωσηφίδη που με πίστεψαν από τη πρώτη στιγμή και μου έμαθαν τόσα πράγματα! Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο μου βήμα στη ποδοσφαιρική μου καριέρα! Η νέα μου ομάδα είναι η Σλόβαν Μπρατισλάβας πρωταθλήτρια Σλοβακίας κλαμπ επιπέδου Champions League! Είμαι σίγουρος ότι θα μου δώσει τις ευκαιρίες που αναζητώ και θα εξελιχθώ όσο περισσότερο ποδοσφαιρικά μπορώ! Είμαι έτοιμος για την καινούργια μου πρόκληση, στόχος μου είναι η δουλειά, η βελτίωση και η ποδοσφαιρική μου ωρίμανση! Είμαι σίγουρος ότι με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρω! Ευχαριστώ πολύ».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου