ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Από τη μία ελπίδα, από την άλλη το «μπάχαλο»

από-τη-μία-ελπίδα-από-την-άλλη-το-μπάχ-472453

Ενώ η Νίκη κάθε μέρα «βλέπει» την ελπίδα …ο Ηρακλής να «αδειάσει» μία θέση και η Βολιώτικη ομάδα να πάρει τη θέση του επιστρέφοντας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, δυστυχώς ο κόσμος παρακολουθεί ένα άλλο σήριαλ και μια «προσπάθεια» κάποιων να αμφισβητήσουν τον πρόεδρο της ΔΕ ποδοσφαίρου Νίκο Ιμεράι …που όμως φαίνεται να «δικαιώνεται»…

Η δικαίωση για τη Νίκη που ρέπει να είναι πάνω απ΄όλα έχει να κάνει με τα χρέη του Ηρακλή που δεν επιθυμεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, αλλά ούτε και να παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ φορτωμένος με χρέη. Ετσι όλα δείχνουν ότι οδεύει προς τη Γ’ Εθνική αφήνοντας κενή τη θέση του στη Φούτμπολ Λιγκ, που βάσει ΚΑΠ θα πάρει η Νίκη. Στον «Γηραιό» συνεχίζουν να ψάχνουν για κάποιο ΑΦΜ άλλης ομάδας αλλά αυτό δεν απασχολεί τη Νίκη διότι και πάλι θα μείνει κενή η θέση στη Φούτμπολ Λιγκ.

Στην προχθεσινή Γενική Συνέλευση της Νίκης η είδηση ήταν ότι το Σάββατο 29 Ιουνίου, θα διεξαχθούν οι γενικές εκλογές ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Σ. Φάτσης για το ποδόσφαιρο θέλησε να εμφανιστεί ενωτικός, αναγνωρίζοντας την διαχρονική οικονομική συνεισφορά ανθρώπων στο τμήμα τονίζοντας μάλιστα ότι: «Η Νίκη Βόλου ανήκει στη Ν. Ιωνία και στο κόσμο της. Αυτό το «δώρο» του Ηρακλή, θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε», ανακοινώνοντας ότι στις 10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση για το ποδόσφαιρο»

Όμως στη διάρκεια της συνέλευσης έγινε μια ακόμη προσπάθεια να αμφισβητηθεί ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια βάζει το χρήμα στο ποδόσφαιρο ο Ν.Ιμεράι και για μια ακόμη φορά ο ποδοσφαιριστής Κέρι Λόρι που ήταν επιλογή του και μάλιστα αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ όλης της Γ΄Εθνικής!

Με μεγάλη έκπληξη να μέλη της Νίκης είδαν στη Γ.Σ. το μη μέλος και «έμμισθο υπάλληλο» τον βοηθό προπονητή του Ράτκο Ντόστανιτς Θοδωρή Σκύφτα να παίρνει το λόγο και να διαβάζει όπως υποστήριξε κάτι σαν προσωπική τοποθέτηση του Ντόστανιτς, ο οποίος αρκετά εκνευρισμένος χθες το διέψευσε…

Ο Λαρισαίος βοηθός προπονητή υποστήριξε την επιθυμία του κ. Ντόστανιτς, μόλις ήρθε στο Βόλο, να πραγματοποιηθούν εργομετρικά στους ποδοσφαιριστές, αίτημα που δεν έγινε δεκτό και στη συνέχεια, μίλησε αγωνιστικά, καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά του αρχηγού της Νίκης Βόλου, Λόρι Κέρι, για τον οποίο είπε πως δε θα έπρεπε να είναι αρχηγός της ομάδας, όχι για ποδοσφαιρικούς λόγους, αλλά εξαιτίας του χαρακτήρα του βάζοντας ως λόγια του Ντόστανιτς και επεισόδια μεταξύ τους!!!

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε πάντως χθες διαψεύδοντας τα όσα ισχυρίστηκε ο Σκύφτας και εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο πρώην συνεργάτης του έχει κάποιους υποβολείς, ανθρώπους δηλαδή που τον έβαλαν να πει όσα ψέματα είπε στη Γ.Σ.

«Όλα αυτά που είπε ο Σκύφτας, είναι ψέματα και τον έβαλαν να τα πει…» είπε φανερά εκνευρισμένος ο Ντόστανιτς, που βρίσκεται στην Σερβία και συνεχίζοντας ανέφερε «Ποιος Κέρι έκανε κουμάντο; Ομάδα ήμασταν και προσπαθήσαμε την άνοδο… Η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα και αυτές οι μαριονέτες που λένε αυτά τα πράγματα, έκαναν κακό και νομίζω γι΄ αυτό δεν ανεβήκαμε! Είναι φοβερό Κάνουν μεγάλο κακό στην ομάδα, δεν ξέρω τι να πω.

Ο κ. Ιμεράι έκανε ότι του ζήτησα, αγαπά την ομάδα, μόνο ψέματα είπε ο Σκύφτας. Δεν έστειλα κανένα μήνυμα εγώ, είμαι πολύ εκνευρισμένος, είμαι επαγγελματίας και ποτέ δεν θα ανεχόμουν τέτοιες καταστάσεις…» κατέληξε ο Σερβος τεχνικός μιλώντας στον SPOR FM 89,5 και από την ίδια συχνότητα ο Ν. Ιμεράι τόνισε ότι κάποιοι με ψέματα προσπαθούν να τον βγάλουν από τη μέση χτυπώντας και τον Κέρι Λορι που τον έχει δικαιώσει : «Πλέον …ξεβρακώθηκαν! Η ιστορία τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ…» είπε ο κ. Ιμεράι, που συνέχισε λέγοντας ότι… «ο κόσμος τώρα πρέπει να κατάλαβε και να δώσει την απάντηση.

Κάποιοι πρέπει να φύγουν από τον σύλλογο. Εγώ είμαι Νικιώτης και στην αρχή βοήθησα ως χορηγός, στην συνέχεια μου έμεινε η ομάδα και την στήριξα, μπαίνοντας μπροστά.

Κάναμε πρωταθλητισμό, αποτύχαμε. Αυτή είναι η αλήθεια, εγώ θέλω άνοδο μέσα στο γήπεδο…Τους λόγους που αποτύχαμε τους είδατε σήμερα…Εγώ φταίω για όλα, τους άφησα το περιθώριο αυτό.

Ο κόσμος τώρα πρέπει να αποφασίσει, αυτός ξέρει καλά νομίζω τι θα κάνει…» ειπε ο Ιμεράι που αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Σκύφτα: «Είναι λυπηρό να πληρώνουν ανθρώπους να λένε αυτά τα πράγματα, αυτά τα ψέματα… Ντροπή! Νομίζω τα ξεκαθάρισε όλα ο κ. Ντόστανιτς…». Οσο για τον Λόρι Κέρι; «Μέσα από τον Κέρι, χτυπούσαν εμένα… Πρώτος σκόρερ, από τους καλύτερους παίκτες. Δηλαδή ο Κέρι έκανε την ζημιά και η ομάδα δεν βγήκε; Οι άλλοι όλοι τι έκαναν για να ανεβάσουν την ομάδα;».

Η ουσία είναι ότι έγινε μια προσπάθεια να αμφισβητηθεί ο Ιμεράι που από τα γεγονότα δικαιώνεται κι ενώ στη συνέλευση έγινε γνωστό ότι, εκτός από τα πρόσωπα που έχουν ήδη εκφράσει την πρόθεσή τους να στηρίξουν την ομάδα, υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος από εταιρεία της Αγγλίας που ανήκει στον βολιώτη Αλέξανδρο Παπακωνσταντίνου. Ανθρωποι και ανθρωπάκια

Ο γενικός γραμματέας της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Κώστας Καζανίδης σχολίασε με προσωπική του δήλωση, που απέστειλε στα Μ.Μ.Ε., τις τελευταίες εξελίξεις στη Νίκη. Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Στο ίδιο έργο θεατές.. Εχθές το βράδυ ο πρόσφυγας παππούς μου που βρίσκεται στους ουρανούς εδώ και 30 χρόνια ήταν ανήσυχος. Τη ΝΙΚΗ και τα μάτια σου Κωστή μου λέγε. Τη Βαγγελίστρα και τη ΝΙΚΗ. Αυτή είναι η προίκα μας… Ψες το βράδυ κάποιοι έκαναν το παππού μου και πολλούς άλλους εκεί στ’ ουρανού το περιβόλι να ‘ναι θλιμμένοι… Θλιμμένοι με το ψέμα, θλιμμένοι με την αχαριστία, θλιμμένοι με τη μεθόδευση.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ανθρωπάκια. ΑΝΘΡΩΠΟΙ που έχουν το “μειονέκτημα” της ξενικής κατάληξης επιθέτου… τι έγκλημα… ΑΝΘΡΩΠΟΙ που δεν έχουν την ευγλωττία “μορφωμένων”… τι έγκλημα… ΑΝΘΡΩΠΟΙ που κάθονται σε καφάσια και όχι σε δερμάτινες πολυθρόνες… τι έγκλημα. ΑΝΘΡΩΠΟΙ όμως που κράτησαν όρθια την προίκα μας με αξιοπρέπεια. με περηφάνια. Με ήθος και νοικοκυριό. Με χρήματα δουλεμένα. ΑΝΘΡΩΠΟΙ που αγάπησαν την προίκα μας πιο πολύ από μας ίσως… Που θέλουν να προσφέρουν χωρίς να επιλέγουν κατηγορία.. ανθρωπάκια που εκμεταλλεύονται το πάθος πολλών για την προίκα μας. ανθρωπάκια που θαρρούν ότι η ευγλωττία και η καλολογία μπορούν να υπερισχύουν της αλήθειας. Της αξιοπρέπειας. Ανθρωπάκια που έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιήσουν σκυφτούς με μεθοδεύσεις άλλων εποχών. ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΑΕΙ ΠΑΝΤΑ. Έτσι μου λεγε συνέχεια ο παππούς μου… Σε πίστεψα παππού. 27 χρόνια τώρα αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσπαθώ να διδάξω στους μαθητές μου. Εύχομαι και ελπίζω να ‘χεις δίκιο παππού… Για τη ζωή μας. Για την οικογένειά μας. Για την προίκα μας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου