Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ετοιμάζεται για τη Σούπερ Λίγκα ο Βόλος ΝΠΣ

ετοιμάζεται-για-τη-σούπερ-λίγκα-ο-βόλο-474771

Για τη Σούπερ Λίγκα ετοιμάζεται ο Βόλος ΝΠΣ και για ένα δεκαήμερο θα είναι στην τελική ευθεία οι συζητήσεις των διοικούντων με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό και φυσικά θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την Βολιώτικη ΠΑΕ που συνεχώς εμπλέκεται σε σενάρια πώλησης του ΑΦΜ της…

Τα μεταγραφικά ζητήματα τα χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Άκης Πέτρου, με τον προπονητή της ομάδας Χουάν Φεράντο, σε συνεργασία πάντα με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Καθημερινά εξετάζονται ποδοσφαιριστές και γίνονται επαφές, με στόχο τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, ικανής να παίξει σημαντικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αφού οι άνθρωποι του ΝΠΣ Βόλος κοιτάζουν να φέρουν στην ομάδα παίκτες από το πάνω ράφι και η ομάδα να σταθεί αντάξια των προσδοκιών.

Στο επόμενο δεκαήμερο θα είναι στον Βόλο ο προπονητής της ομάδας Χουάν Φεράντο μαζί με τον νέο βοηθό του επίσης Ισπανό Βίκτορ Μπασάρδε για να μπει στην τελική ευθεία η δημιουργία του ρόστερ που σε σχέση με πέρσι θα είναι αλλαγμένο και ανεβασμένου επιπέδου.

Ο ΝΠΣ Βόλος συνεχίζει να βρίσκεται σε περίοδο που μελετά κάθε λεπτομέρεια των μεταγραφικών του στόχων πριν ανακοινώσει τις συμφωνίες και στόχος είναι να είναι έτοιμο κατά 90% μέχρι τις 24 Ιουνίου που θα γίνει το νέο ξεκίνημα προετοιμασίας.

Στο Βόλο αναμένονται και οι δύο Αργεντινοί μέσοι ο Αουγκούστο Μαξ και ο Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο, ενώ η πρώτη μεταγραφή από την ελληνική αγορά για τον Βόλος ΝΠΣ ήταν του Τάσου Τσοκάνη που αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό που έχει και ευρωπαϊκές παρουσίες με τον Αστέρα Τρίπολης…ενώ αυτές τις μέρες από το μικροσκόπιο «περνούν» και άλλες μεταγραφές παικτών από την Ισπανία, την Αργεντινή, Γαλλία ,το Βέλγιο την Κολομβία και από την ελληνική αγορά!

Στο μεταξύ δεν έχει ξεκαθαρίσει, επίσημα, ποια θα είναι η έδρα της ομάδας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ΝΠΣ Βόλος κινείται στο να έρθει σε συμφωνία με τα Τουριστικά Ακίνητα για τη χρήση στο Πανθεσσαλικού. Ένα στάδιο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ.

Στο μεταξύ στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως την προσεχή Τρίτη (18/6) θα εγκριθεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή.

Στην ουσία την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει επικύρωση τη διεξαγωγής του πρωταθλήματος της σεζόν 2019-20 με πλέι οφ για τις θέσεις 1-6 και πλέι άουτ για τις θέσεις 7-14.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου