ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιορτή και γλέντι για την άνοδο

γιορτή-και-γλέντι-για-την-άνοδο-430958

Το «έκαψαν» μέχρι το πρωί της Κυριακής οι καλαθοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, που πανηγύρισαν φέτος την άνοδο στην Β’ Εθνική. Η σεζόν ολοκληρώθηκε για αυτούς με την φιέστα της Ερασιτεχνικής για την άνοδο και πλέον άπαντες περιμένουν την αυριανή Γ.Σ. για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.
 
Η γιορτή στη Νέα Ιωνία
Η παρουσία του κόσμου έλειψε από την γιορτή της ανόδου στη Νέα Ιωνία. Οι φίλαθλοι δεν ανταποκρίθηκαν όσο θα έπρεπε στο κάλεσμα της Ερασιτεχνικής. Κόσμος ναι μεν υπήρξε στην κερκίδα, αλλά όχι τόσος όσος θα έπρεπε για να γιορταστεί δεόντως η άνοδος της ανδρικής ομάδας στην Β’ Εθνική μπάσκετ. Οι απονομές στις πρωταθλήτριες ομάδες της Νίκης, στην ανδρική ομάδα για τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Γ’ Εθνική και στους Νέους Αθλητές για την άνοδο από την Β’ ΕΣΚΑΘ στην Α2, πραγματοποιήθηκαν στο ημίχρονο του δεύτερου φιλικού παιχνιδιού. Την απονομή στην ομάδα της Νίκης έκανε ο Δήμαρχος Βόλου, Πάνος Σκοτινιώτης, ενώ το κύπελλο παρέδωσε στους καλαθοσφαιριστές των Νέων Αθλητών, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Απόστολος Νάνος.
 
Το «έκαψαν» μέχρι το πρωί
Μετά τη φιέστα και τη γιορτή, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με ζωντανή ελληνική μουσική διασκέδασαν μέχρι το πρωί οι καλαθοσφαιριστές της Νίκης. Με το κύπελλο στο τραπέζι τους γιόρτασαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια όλων όσων βρέθηκαν στο μαγαζί. Αναμνηστικές φωτογραφίες, λουλουδοπόλεμος, αρκετός χορός και πειράγματα συνέθεσαν το παζλ του γλεντιού των κυανολεύκων που έδειξαν ότι εκτός από το να παίζουν μπάσκετ ξέρουν και να διασκεδάζουν.
 
 
Ο «παλιοί» είναι αλλιώς…
«Ο νέος είναι ωραίος, αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς»… Οι παλαίμαχοι της Νίκης Βόλου ήταν οι νικητές στο φιλικό παιχνίδι με τους Νέους Αθλητές, με το οποίο και ξεκίνησε η φιέστα. Το τελικό 61-63 δείχνει αναμφίβολα ότι πραγματοποιήθηκε μια αμφίρροπη αναμέτρηση με ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Τα δεκάλεπτα: 17-21, 36-33 (ημίχρονο), 45-53, 61-63 (τελικό).
Διαιτητές: Μαριτσούδης, Δ. Παπαδημητρίου.
Ν. ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ (Καμακάς): Καραγεωργόπουλος, Βασδέκης, Παπαζήσης, Παυλίδης, Χρ. Ξύδης, Τσιριγωτάκης, Βλάχος, Κυλεριώτης, Κασαπλέρης, Θεοδώρου, Καραθανάσης, Ανδρεόγλου.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΝΙΚΗΣ (Παρασκευάς): Δεληκούρας, Καρακατσούνης, Καζεπίδης, Κρατίδης, Καραΐσκος, Βλιώρας, Κουτίνας, Στεργιόπουλος, Κολλάτος, Κουζιώκας, Παρασκευάς, Τασιός.
 
Δεν τελείωσε το δεύτερο φιλικό
Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι, δεν τελείωσε ποτέ. Αιτία η έμπνευση των οργανωμένων να πανηγυρίσουν με καπνογόνα τα οποία δεν επέτρεψαν για λόγους προφύλαξης της υγείας των αθλητών και των θεατών την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Έτσι το τελικό σκορ θεωρήθηκε αυτό του τρίτου δεκαλέπτου με τον φιλοξενούμενο Γυμναστικό να κερδίζει την ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης με 38-43. Αυτό το παιχνίδι επίδειξης ήταν το τελευταίο της φετινής ομάδας των κυανολεύκων μπροστά στο κοινό τους, κόντρα σε μια ομάδα που επίσης φέτος ανέβηκε κατηγορία, αυτή του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου που από την Α1 ΕΣΚΑΘ ανέρχεται στην Γ’ Εθνική.
Τα δεκάλεπτα: 10-20, 28-30 (ημίχρονο), 38-43 (τελικό)
Διαιτητές: Κ. Παπαδημητρίου, Ζαχαρής
ΝΙΚΗ (Ζαφειρούδης): Μ. Αναγνωστόπουλος 1, Χριστομάνος 4, Θυμνιός 4, Στάμος 3, Μυστιλιάδης 6 (2), Κουτίνας 8 (1), Τσώλης 5 (1), Σαμαράς 4, Καραμανλής 3(1), Μαυρογιάννης, Τσιακλάγκανος, Γκίκας.
Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ (Κοσμάτος, Ντάκης): Αγκρής, Κυρλίδης 8, Παλάσκας, Νάνος 3, Μακρυνάκης, Σκαμάγκας, Ζούρης 1, Παυλόπουλος 12 (1), Καζεπίδης, Μαλισιώβας 4, Κόκκας 15.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου