ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προπονητής… διαρκείας

προπονητής-διαρκείας-426462

Προς άλλη κατεύθυνση σχετικά με το νέο προπονητή κινείται πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού παρότι φαινόταν πως μπορεί να υπάρξει συμφωνία με τον Βέλγο Φράνκ Ντούρι, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αντίθετα υπήρξε ναυάγιο στις συζητήσεις και από χθες οι ερυθρόλευκοι περιμένουν άλλες απαντήσεις για την κάλυψη της θέσης, αφού άλλωστε πιέζει και ο χρόνος καθώς σε 13 μέρες ξεκινά η προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Τις πληροφορίες έφερναν τον Ντούρι να έχει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας επιβεβαίωσε και ο ίδιος, που μάλιστα στάθηκε στην ευκαιρία που θα του δοθεί να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι που παραδέχθηκε ότι αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση.

«Έχω μάθει αρκετά στοιχεία για την ομάδα και το δυναμικό της και μοιάζει πολύ με τη Βάρεγκεμ, γιατί κι εμείς με την πρώτη χρονιά στην Α’ Εθνική Κατηγορία βγήκαμε στην Ευρώπη», δήλωνε ο Βέλγος τεχνικός αλλά τελικά η προφορική συμφωνία δεν θα γίνει ποτέ επίσημη.

Έτσι ο Αχιλλέας Μπέος που χειρίζεται ο ίδιος το θέμα περιμένει ίσως και σήμερα απάντηση από άλλον προπονητή, του οποίου το όνομα δεν έχει ακόμη ακουστεί.

Πάντως ο Αχιλλέας Μπέος στο πρόσφατο ταξίδι του στο Βέλγιο λέγεται πως εκτός του Ντούρι είχε συνάντηση και με τον Ολλανδό τεχνικό Ντένις φαν Βάικ που δούλευε στη βελγική Μονς, ομάδα που έπαιξε ο Σανκαρέ, αλλά και σε αυτόν είχε δοθεί η εντύπωση πως το ισπανικό μοντέλο ενδιαφέρει περισσότερο τη βολιώτικη ομάδα.

Μετά τον Χουάν Μανουέλ Λίγιο, που ήρθε στο Βόλο χωρίς ωστόσο να συμφωνήσει, και τον Χοσέ Λουίς Όλτρα που κατέληξε στη Λα Κορούνια, ακούστηκαν ισπανικά ονόματα όπως των Μπενίτο Φλόρο Σανθ, Χουάν Κάρλος Μαντία, Χοσέ Σεγκούρα και αυτό του Βιθέντε Μιρ Αρνάου αλλά χωρίς συνέχεια, για να φθάσουμε ακόμη και στον Πολωνό Χένρι Κάσπερτσακ που πέρσι δούλεψε στην Καβάλα…

Το σίγουρο είναι πάντως πως το θέμα του προπονητή είναι πρώτο θέμα και κλείνει άμεσα… και θα είναι τεχνικός μακράς διαρκείας.

Σήμερα άλλωστε η μέρα είναι σημαντική, αφού γίνεται η πρώτη κίνηση της νέας περιόδου με την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας… που μπορεί να έχει κι άλλες ανακοινώσεις…

Άλλωστε η εκπληκτική πορεία, η έξοδος στην Ευρώπη και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα είναι πλέον το επιπλέον κίνητρο για τον κόσμο του Βόλου να στηρίξει ακόμη περισσότερο τη νέα περίοδο την ομάδα του Ολυμπιακού, που περιμένει περισσότερη κίνηση και στα διαρκείας

Για τη νέα περίοδο στόχος είναι να διπλασιαστεί ο αριθμός διάθεσης και των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες η τιμή τους θα είναι μειωμένη, κάτι που θα ανακοινωθεί σήμερα, ενώ λέγεται πως στα ίδια επίπεδα θα είναι μόνο τα διαρκείας VIP Gold αλλά με περισσότερες υπηρεσίες.

Σε σχέση με πέρσι ίσως υπάρξει και νέα κατηγορία εισιτηρίων και για την ανατολική κερκίδα.

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου