ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρχίζει η ενίσχυση

αρχίζει-η-ενίσχυση-429052

Με εντατικούς ρυθμούς, αναλυτική εξέταση των προτάσεων, συσκέψεις για αποτελέσματα από την παρακολούθηση   στόχων έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ο προγραμματισμός που αφορά στην ενίσχυση του Ολυμπιακού και εντός των ημερών μετά τον προπονητή θα αρχίσουν και οι ανακοινώσεις μεταγραφών…
 Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι δεκάδες, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως όπως ισχυρίζονται στελέχη της διοίκησης «οι μεταγραφές είναι κλεισμένες. Ο πρόεδρος έχει έτοιμη την ομάδα για την Ευρώπη και στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς θα παίξουμε κομπλέ. Άντε στη συνέχεια να γίνουν μία ή δύο προσθήκες…».
Λέγεται μάλιστα πως τέσσερις Αργεντίνοι είναι σε αναμονή για να έρθουν στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού φαίνεται να προκρίνονται από ό,τι έχει δει εκεί ο τιμ μάνατζερ Τάκης Γιαννόπουλος.
Μέχρι στιγμής ακούστηκε το όνομα του 26χρονου Αργεντινού χαφ της Ολίμπο, Μάρτιν Ρόγιε, του επιθετικού Φερνάντεζ Σαντιάγο από την Φέρο Κάριλ, πρώην ομάδα του Μόνχε, του Εντουάρντο Ντομίνγκεζ αμυντικού της Ολ Μπόις, αλλα και δυο γνωστών από άλλο πέρασμά τους από την Ελλάδα, του Χαβιέ Κάμπορα, πρώην επιθετικού του Άρη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Ουρακάν και του αμυντικού Κάρλος Καστελόνε  που είχε περάσει από τον Πανιώνιο και αγωνίζεται τώρα στην Ολ Μπόις.
Πέρα από την Αργεντινή στον Ολυμπιακό συζητούν εδώ και καιρό και για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού της Μονς Μουσταφά Ζαρζού που είναι διεθνής με τη Γκάμπια,
του 27χρονου Γαλλου  Στεφάν Νταρμπιόν από την Ναν που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ ίσως γίνει επαναπροσέγγιση για τον 23χρονο Ουρουγουανό (με ιταλικό διαβατήριο) Μπρούνο Φορναρόλι, που το Γενάρη υπήρχε σκέψη να έρθει δανεικός από την Σαμπντόρια.
Δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να αποκτήσει και έναν ή δύο παίκτες με τη μορφή δανεισμού, αν και η διοίκηση της ΠΑΕ δεν είναι υπέρ των δανεικών ποδοσφαιριστών.
Έτσι λέγεται ότι υπάρχουν συζητήσεις για το δανεισμό του Κώστα Γιαννούλη από την Κολονία, αφού για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί και κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ από τον Πειραιά  υπάρχουν ορισμένοι για τους οποίους δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός Βόλου να δείξει ενδιαφέρον (Σουμπίνιο, Παπάζογλου, Σοϊλέδη, Γ. Παπαδόπουλο).
 
 
 
 
 
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου