ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βάσεις… νέας δύναμης για τον Ολυμπιακό Βόλου

βάσεις-νέας-δύναμης-για-τον-ολυμπιακ-476851

Να δείξει πως επιστρέφοντας στις επαγγελματικές κατηγορίες μπορεί να γίνει ακόμη πιο δυνατός θέλει από σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, με τη γενική συνέλευση για σύσταση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Ζητούμενο στη σημερινή Γ.Σ. είναι η παρουσία του κόσμου, ο οποίος καλείται να δώσει ακόμη ένα μήνυμα πως ο Ολυμπιακός με την επιστροφή του μπορεί να είναι ακόμη πιο δυνατός.

Στη σημερινή (6μ.μ.) Γ.Σ. στο Παρκ τα μέλη του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου θα περιμένουν να καθοριστεί το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου και η τιμή της μετοχής, να οριστεί ο τίτλος της υπό σύσταση ΠΑΕ, ενώ θα εκλεγεί πενταμελής επιτροπή, η οποία θα είναι αρμόδια για τη σύσταση της ΠΑΕ.

Στην πρόσκληση των μελών για σύγκληση γενικής συνέλευσης, η ανακοίνωση αναφέρει: «Καλούνται τα μέλη του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 6μ.μ. στο ξενοδοχείο Παρκ.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα της συνέλευσης.

2. Σύσταση ΠΑΕ.

3. Καθορισμός ύψους μετοχικού κεφαλαίου και τιμής μετοχής.

4. Ορισμός ονομασίας τίτλου της υπό σύστασης ΠΑΕ.

5. Εκλογή πενταμελούς επιτροπής αρμόδιας για την σύσταση της ΠΑΕ.

Δικαίωμα συμμετοχής στη γενική συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο στις 7».

Στη σημερινή γενική συνέλευση δεν μπορεί να αποφασιστεί σε ποιον θα «δοθεί» η ομάδα αφού απλά η πενταμελής επιτροπή θα ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα και μέσα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, θα φανεί ποιος θα βάλει τα περισσότερα χρήματα στο μετοχικό κεφάλαιο. Αυτός θα είναι και εκείνος που θα αναλάβει και τη λειτουργία της ομάδας.

Εδώ και αρκετές μέρες λέγεται πως η διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει έρθει σε επαφή με άτομο που ενδιαφέρεται να αναλάβει το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ και επίσης υπάρχουν επαφές και με νομικούς για να γίνουν σωστά οι διαδικασίες.

Πέρα από τα διαδικαστικά για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ένα θέμα που περιμένει διευθέτηση είναι τα ποσά που θα μπουν στα ταμεία της από την πολιτεία και το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης για τη συμμετοχή στη νέα Football League!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου