ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ο αγώνας μας μόλις άρχισε»

ο-αγώνας-μας-μόλις-άρχισε-435949

«Ο αγώνας μόλις άρχισε». Αυτό είναι το μήνυμα των οργανωμένων, που ουσιαστικά το στέλνουν προς κάθε κατεύθυνση για να συνειδητοποιήσουν οι εμπλεκόμενοι με την κατάσταση της ΠΑΕ ότι η ανοιχτή συγκέντρωση ήταν μόνο η αρχή. Το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» εξέδωσε ανακοίνωση και μέσω αυτής καλεί όλο τον κόσμο σε μαζική παρουσία στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής την ερχόμενη Τετάρτη.

Έχει γίνει άλλωστε κοινώς αποδεκτό πλέον ότι η μόνη που μπορεί να υποκινήσει τις εξελίξεις και να πιέσει τις καταστάσεις για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο είναι η Ερασιτεχνική Νίκη. Έτσι, από την στιγμή που την Τετάρτη θα αποφασιστεί η θέση της απέναντι στην ΠΑΕ, οι οργανωμένοι επιθυμούν να δώσει το παρών ο κόσμος και να εξαλείψει τις οποιεσδήποτε αμφιβολίες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ερασιτεχνικής για δυναμικές αποφάσεις σε σχέση με την στάση που θα κρατήσει απέναντι στην ΠΑΕ και τις ενέργειες που θα πρέπει να κάνει για να ξεκαθαρίσει το «τοπίο».

Να θυμίσουμε ότι αυτό που επιδιώκει η μεγαλύτερη μερίδα φιλάθλων είναι η Ερασιτεχνική να πάρει απόφαση για να καταθέσει αίτηση προσωρινής διοίκησης στο Πρωτοδικείο και να οριστούν ορκωτοί λογιστές για να γίνει το πρώτο βήμα τουλάχιστον του ξεκαθαρίσματος και να ξεκινήσει έλεγχος στα οικονομικά της κυανόλευκης ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των φιλάθλων του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» έχει ως εξής: «H συγκέντρωση της 1ης Ιουνίου έδειξε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι Νικιώτες παραμένουν προσηλωμένοι στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ιστορικός μας σύλλογος.

Επίσης διαπιστώσαμε ότι οι απόψεις του Blue Club «Π. Ντοκούζης» συγκλίνουν με αυτές του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας. Αυτό μας χαροποιεί για δύο λόγους.

Πρώτον, γιατί ο κόσμος έχει καταλάβει τον εμπαιγμό των κ.κ. μετόχων και είναι έτοιμος να κάνει κάθε θυσία για να ανακτήσει η ομάδα μας την χαμένη της αξιοπρέπεια και δεύτερον γιατί νιώθουμε όλο τον κόσμο στο πλευρό μας και αυτό μας γεμίζει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια του αγώνα μας.

Θα ήταν παράλειψη εάν δεν ευχαριστούσαμε μέσα από την καρδιά μας όσους μας τίμησαν και έδειξαν το ενδιαφέρον τους είτε με την παρουσία τους στην συγκέντρωσή μας είτε δηλώνοντας την συμπαράστασή τους γραπτώς ή τηλεφωνικώς.

Παρευρέθησαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Κώστας Χαλέβας και Γιώργος Κίτσιος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ. Τάσος Μπατζιάκας, οι πρώην πρόεδροι Κώστα Λάζος, Τάκης Συμεωνίδης, Γιώργος Τσιντσίνης, Δημήτρης Ιωαννίδης και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Κώστας Μανιατάκης. Η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου Ζέττα Μακρή έστειλε επιστολή, όπου δήλωσε τη συμπαράστασή της και εκπροσωπήθηκε από την Δημήτρη Πάνου. Oι κ.κ. Καρτάλης και Νάκος επικοινώνησαν μαζί μας και μας ενημέρωσαν ότι αν και το επιθυμούν, δεν θα μπορέσουν να παραστούν, λόγω των υποχρεώσεών τους στη Βουλή. Επιστολή απέστειλε και ο Στράτος Γιδόπουλος, μέσω της οποίας κάνει λόγο για εκχώρηση μετοχών, ενώ ο Κώστας Χρόνης μέσω του Blue Club ειδοποίησε ότι βρίσκεται στην Κύπρο και ο Γιώργος Βαλαχής, τηλεφωνικώς ότι παραχωρεί προς διαχείριση τις μετοχές του. Δεν απάντησαν στο κάλεσμά μας οι κύριοι: Μαβίδης και Σκοτινιώτης.

Η μαζική παρουσία του κόσμου πρέπει να επαναληφθεί στην συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης, όπου το κύτταρο της ομάδας μας, μεταξύ άλλων, θα πάρει και την επίσημη και σαφή του θέση ως προς την Π.Α.Ε.

Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε με την παρουσία σας σε κάθε κάλεσμα του Συνδέσμου μας, αυτό μας κάνει να νιώθουμε μεγάλο το βάρος της ευθύνης των αποφάσεών μας, αλλά και μας δίνει την μεγάλη τιμή να εκπροσωπούμε τον περήφανο λαό της ομάδας μας.

Φυσικά ο αγώνας μας δεν τελειώνει εδώ, αντιθέτως μόλις άρχισε και δεν θα σταματήσει μέχρι να αποκτήσει ξανά η ομάδα μας την χαμένη της αίγλη και αξιοπρέπεια και αυτό θα το πετύχουμε με κάθε κόστος και κάθε θυσία. Η Νίκη και πάλι θα αναγεννηθεί από την ανάσα του λαού της. Δεν πεθαίνει ό,τι μπορεί αιώνια να περιμένει. Νίκη Βόλου 1924».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου