ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καταλήγει… σε προπονητή

καταλήγει-σε-προπονητή-435968

Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που θέλει να τελειώσει άμεσα ο Ολυμπιακός και έχοντας δεχθεί πολλές προτάσεις. Κάνοντας αρκετές συζητήσεις ο Αχιλλέας Μπέος που χειρίζεται το θέμα θα καταλήξει και θα ανακοινώσει το όνομα του νέου τεχνικού της βολιώτικης ομάδας.

Πάντως όπως πριν από καιρό φαινόταν να υπάρχει συμφωνία με τον Βόσνιο Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς που τελικά κατέληξε στο Κατάρ, και ήταν κοντά στο κλείσιμο Ισπανού τεχνικού με τον Λίγιο να έρχεται και στο Βόλο, τωρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Βέλγο προπονητή Φρανκ Ντούρι.

Ο Βέλγος 54χρονος προπονητής την χρονιά που πέρασε ήταν στο πάγκο της Γάνδης, η οποία τερμάτισε 3η στο βελγικό πρωτάθλημα και την αναλαμβάνει πλέον ο Τροντ Σόλιντ.

Ο Φρανκ Ντούρι πάντως είναι γνωστός από τη θητεία του στην Ζούλτε Βάρεγκεμ, όπου ήταν και παίκτης και την οποία ανέλαβε ως προπονητής από χαμηλές κατηγορίες (Γ’), την έφθασε στη μεγάλη κατηγορία του Βελγίου, κατέκτησε μαζί της Κύπελλο και Σούπερ Καπ και την οδήγησε και στους ομίλους του κυπέλλου UEFA.

Ο Αχιλλέας Μπέος στο πρόσφατο ταξίδι του στο Βέλγιο είχε συνάντηση με τον Φρανκ Ντούρι και λέγεται ότι υπάρχει προφορική συμφωνία, με τον Βέλγο τεχνικό να αναμένει το οριστικό ΟΚ από τον Ολυμπιακό για να έρθει σύντομα στο Βόλο.

Μπορεί πάντως προχθές να έγινε συζήτηση χωρίς αποτέλεσμα με τον Κατσαβάκη που είναι σε αναμονή, αλλά το σίγουρο είναι πως και επισήμως οι "ερυθρόλευκοι" αλλάζουν οριστικά σελίδα στον πάγκο επιλέγοντας λύση από τη διεθνή αγορά…

Στο Βέλγιο υπήρξε συνάντηση και με τον Ολλανδό τεχνικό Ντένις φαν Βάικ που δούλευε στη βελγική Μονς, ομάδα που έπαιξε ο Σανκαρέ, αλλά και σε αυτόν είχε δοθεί η εντύπωση πως το ισπανικό μοντέλο ενδιαφέρει περισσότερο τη βολιώτικη ομάδα.

Μετά τον Χουάν Μανουέλ Λίγιο, που ήρθε στο Βόλο χωρίς ωστόσο να συμφωνήσει, και τον Χοσέ Λουίς Ολτρα που κατέληξε στη Λα Κορούνια, ακούστηκαν ισπανικά ονόματα όπως των Μπενίτο Φλόρο Σανθ, Χουάν Κάρλος Μαντία, Χοσέ Σεγκούρα και αυτό του Βιθέντε Μιρ Αρνάου αλλά χωρίς συνέχεια, για να φθάσουμε ακόμη και στον Πολωνό Χένρι Κάσπερτσακ και στις τελευταίες πληροφορίες για την προφορική συμφωνία με τον Βέλγο Ντούρι…

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου