ΠΟΛΟ

Διπλή πρόκριση για ΟΥΚ Βόλου – ΟΕΑ/ΝΑΒ

διπλή-πρόκριση-για-ουκ-βόλου-οεα-ναβ-478625

Στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» φιλοξενήθηκε τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή (8-9 Ιουνίου) ο 2ος όμιλος του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, με τους ΟΥΚ Βόλου και ΟΕΑ/ΝΑΒ να πετυχαίνουν το στόχο τους, παίρνοντας την πρόκριση για την τελική φάση.

Οι ομάδες των Ζαφείρη Μαρινάγη και Λάμπρου Καρύδα, βάσει και της σκληρής δουλειάς όλου του προηγούμενου διαστήματος κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Πανσερραϊκού και Οξυγόνου, παίρνοντας την 1η και 2η θέση αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, ο ΟΥΚ Βόλου δε δυσκολεύτηκε να πετύχει το 3 στα 3, ενώ ο ΟΕΑ/ΝΑΒ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα σοβαρός και ηττήθηκε μόνο από την συμπολίτισσα ομάδα.

Η πρόκριση για τις δύο ομάδες του Βόλου κρίθηκε ήδη από νωρίς. Συγκεκριμένα, την πρώτη αγωνιστική, ο ΟΥΚ Βόλου επικράτησε του Πανσερραΐκού με 5-0 χωρίς αγώνα (δεν κατέβηκε ο Πανσερραϊκός που μηδενίστηκε στον συγκεκριμένο αγώνα και του αφαιρέθηκε ένας βαθμός), ενώ ο ΟΕΑΝΑΒ επιβλήθηκε του Οξυγόνου με 9-6. Χθες το πρωί, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, ο ΟΥΚ Βόλου δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 20-6 τον ΟΕΑ/ΝΑΒ, ενώ το ματς ανάμεσα σε Οξυγόνο και Πανσερραϊκό ολοκληρώθηκε με νίκη των Θεσσαλονικέων (7-1). Στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική, ο ΟΥΚ Βόλου πήρε τη νίκη και απέναντι στο Οξυγόνο με 15-3, ενώ ο ΟΕΑ/ΝΑΒ πήρε και δεύτερη νίκη, απέναντι στον Πανσερραϊκό με 12-2.

Η τελική φάση είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 19-21 Ιουλίου, όπου συμμετέχουν 5 ομάδας. Από την τελική φάση, οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης, ανέρχονται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Τα αποτελέσματα:

1η αγωνιστική

Πανσερραϊκός – ΟΥΚ Βόλου 0-5 (α.α.)

ΟΕΑ/ΝΑΒ – Οξυγόνο 9-6

2η αγωνιστική

ΟΥΚ Βόλου – ΟΕΑ/ΝΑΒ 20-6

Οξυγόνο – Πανσερραϊκός 7-1

3η αγωνιστική

ΟΕΑ/ΝΑΒ – Πανσερραϊκός 12-2

ΟΥΚ Βόλου – Οξυγόνο 15-3

Η βαθμολογία:

ΟΥΚ Βόλου 9

ΟΕΑ/ΝΑΒ 6

Οξυγόνο 3

Πανσερραϊκός -1

Οι ομάδες του Βόλου παρατάχθηκαν με πολλά νεαρά κορίτσια, πολλά από τα οποία είχαν αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα Κορασίδων. Αναλυτικά:

ΟΥΚ Βόλου: Νατάσα Καραγκούνη, Βιργινία Νασιάκου, Εβιάνθη Καστάνη, Αννα-Μαρία Αχλαδιώτη, Χρυσάνθη Κουφιδάκη, Μαίρη Πανταζή, Μαρία Νικηφορίδου, Γεωργία Καραμήτρου, Ελένη Τσιμπερίδη, Φωτεινή Μπένη, Αννα Νασιάκου, Γεωργία Πετροπούλου, Ειρήνη Καλλιμοπούλου, Ράνια Τζιάνη, Κλεοπάτρα Ντόνα, Κατερίνα Γαργαλέτσου

ΟΕΑ/ΝΑΒ: Ξένια Χατζηιωάννου, Ραφαέλα Μίνγκο, Λίλα Νικολάου, Ειρήνη Μαντά, Βάσω Πατρώνη, Μαρία Οικονόμου, Ελένη Γκατζούνα, Κατερίνα Μεφσούτ, Στεφανία Γιάνναρου, Γεωργία Γιάνναρου, Ελεάνα Βαμβάκου, Ανατολή Καρούτη, Κατερίνα Βόντζου, Αποστολία Μελέτη, Τάνια Κωνσταντινίδου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου