Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Σε αναμονή νέων παικτών ο ΝΠΣ Βόλος

σε-αναμονή-νέων-παικτών-ο-νπσ-βόλος-479072

Ενώ δημιουργείται μια νέα ομάδα με το 70% του ρόστερ σε σχέση με πέρσι αλλαγμένο και ανεβασμένου επιπέδου ο ΝΠΣ Βόλος συνεχίζει να βρίσκεται σε περίοδο που μελετά κάθε λεπτομέρεια των μεταγραφικών του στόχων πριν ανακοινώσει τις συμφωνίες μπαίνοντας πάντως από αύριο στην τελική ευθεία για να φτιάξει ένα δυνατό ρόστερ για την παρθενική του συμμετοχή στη Super League και στόχος είναι να είναι έτοιμο κατά 90% μέχρι τις 24 Ιουνίου που θα γίνει το νέο ξεκίνημα προετοιμασίας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ήδη η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ αρχίζοντας από νωρίς τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν, ως ομάδα της Σούπερ Λίγκα, ανακοίνωσε τη συμφωνία με δύο Αργεντινούς τον Αουγκούστο Μαξ και τον επιτελικό μέσο Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο, αλλά είναι και ο Παναγιώτης Συμελίδης που δεν έχει ανακοινωθεί αλλά επίσης θεωρείται παίκτης της ΠΑΕ Βόλος καθώς από τον περασμένο Γενάρη όταν αγωνιζόταν στα Τρίκαλα είχε υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με την βολιώτικη ομάδα.

Προχθές ανακοινώθηκε και η πρώτη μεταγραφή από την ελληνική αγορά αφου ο Βόλος ΝΠΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Τσοκάνη που αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό, έχει και ευρωπαϊκές παρουσίες με τον Αστερα Τρίπολης ενώ έχει αγωνιστεί και σε Ηρακλή Ψαχνών, Κέρκυρα, Απόλλωνα Σμύρνης και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Τάσος Τσοκάνης έχει συνολικά 176 συμμετοχές σε Α’, Β΄, Γ΄ Εθνική (10 γκολ) και άλλες 26 στο κύπελλο (6 γκολ) ενώ έχει αγωνιστεί και σε 6 ματς του Γιουρόπα Λιγκ.

Επίσης από καιρό έχει διαρρεύσει και έχει γραφεί πως οι Ντεντάκης, Μάντζης και Δημόπουλος θα είναι και τρίτη χρονιά στη βολιώτικη ομάδα, ενώ εκτός από το θέμα της ενίσχυσης υφίσταται και αυτό με τις ανανεώσεις καθώς τα συμβόλαια επτά ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκαν στις 31 Ιουνίου.

Οι Ηλιόπουλος και Πέντα είναι πιθανόν να συνεχίσουν ενώ από τους περσινούς ξένους οι Πίτου Γκαρσία, Κάρλες Κότο, Σεμπάστιαν Καμπαγέρο Λούκας Γκαρσία και Ενγκουέμ μάλλον θα αποτελέσουν παρελθόν.

Στο μεταξύ, στην ΠΑΕ Βόλος και ενόψει Super League είναι κλεισμένος και ένας Ισπανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Segunda Division και έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις… ενώ πιο κοντά στην νέα ομάδα ήταν το όνομα ενός ακόμη Αργεντινού ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα του 27χρονου αριστερού ακραίου αμυντικού Φράνκο Αριέλ Φερράρι που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Αργεντινής με τη φανέλα της Μίτρε με την οποία είχε 24 συμμετοχές, ενώ στην ίδια ομάδα ήταν συμπαίκτης του άλλου Αργεντινού Μαξ αλλά και του Ισμαέλ Μπλάνκο!

Πιο πάνω στο ράφι για αριστερό μπακ είναι ένας διεθνής αμυντικός που είναι σε συζητήσεις με τον ΝΠΣ Βόλος και είναι Ισραηλινός Ομρί Μπεν Χαρούς, ενώ για το κέντρο της άμυνας έχει ξεκινήσει συζήτηση για την απόκτηση του Νιγηριανού διεθνή Εφε Αμπροουζ.

Επίσης από το μικροσκόπιο «περνούν» και άλλες μεταγραφές παικτών από τη Γαλλία ,το Βέλγιο την Κολομβία και από την ελληνική αγορά!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου