ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοινώνει προπονητή

ανακοινώνει-προπονητή-435604

Η συνεργασία με τον Κώστα Ξενοκώστα τελείωσε. Αυτό ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου και πλέον οι διοικούντες βρίσκονται σε επαφές και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσουν τον προπονητή που θα αναλάβει να οδηγήσει την γυναικεία ομάδα μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
 
Ουσιαστικά έχουν καταλήξει στον άνθρωπο που θα αναλάβει την ηγεσία, αλλά επιθυμούν η επίσημη ανακοίνωση του να γίνει και με τις προπονήτριες των ακαδημιών του γυναικείου τμήματος. Οι διοικούντες έχουν στραφεί στην λύση ενός έμπειρου από τις εθνικές κατηγορίες Βολιώτη τεχνικού, που μπορεί να μην έχει δουλέψει ξανά σε γυναικείο, αλλά συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που επιθυμούσαν.
Μόλις ολοκληρωθεί και επίσημα το θέμα του προπονητικού τιμ, θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με το έμψυχο δυναμικό. Άλλωστε υπάρχουν καλαθοσφαιρίστριες που έχουν μπει ήδη στο στόχαστρο ομάδων της Α1 μετά την περσινή τους πορεία και αυτό που επιθυμεί η διοίκηση είναι να συζητήσει μαζί τους και να παρθεί από κοινού η απόφαση για το μέλλον τους, αν η πρόταση φυσικά ικανοποιεί οικονομικά και τις δυο πλευρές.
 
Συνάντηση με τον Δήμαρχο
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρη Καραγιάννης και ορισμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Δήμαρχο Βόλου, Πάνο Σκοτινιώτη. Σκοπός της συνάντησης, εκτός από την ενημερωτικό χαρακτήρα, θα είναι να συζητηθεί το θέμα των εγκαταστάσεων και να βρεθεί λύση στο θέμα των χώρων των γηπέδων που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να ζητήσουν κλειστούς χώρους και γήπεδα για τις ακαδημίες του συλλόγου, αφού εκεί ουσιαστικά θέλουν να ρίξουν το βάρος.
 
Συγκέντρωση τη Δευτέρα
Εν τω μεταξύ την Δευτέρα στις 5 το απόγευμα όλοι εμπλεκόμενοι με το μπάσκετ, έφοροι και προπονητές, θα συναντηθούν με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Κώστα Κουρκούμπα για να συζητηθεί το γενικότερο πλαίσιο της συνεργασίας τους και να δοθούν κατευθύνσεις για την λειτουργία της ομάδας. Άλλωστε όλες αυτές τις ημέρες οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη συγκέντρωσαν τις προσπάθειές τους για να οργανωθεί η λειτουργία των τμημάτων και γενικότερα του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου