ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνημα με διαρκείας

ξεκίνημα-με-διαρκείας-429052

Από τα εισιτήρια διαρκείας θα ξεκινήσει την Τρίτη ο οικονομικός προγραμματισμός της νέας περιόδου για την ομάδα του Ολυμπιακού.
Την Τρίτη 7 Ιουνίου στη μία το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των Εισιτηρίων Διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου της αγωνιστικής περιόδου 2011-12. Η εκδήλωση από τη βολιώτικη ΠΑΕ θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Valis (αίθουσα Pilio) στην Αγριά Βόλου.
Τη νέα περίοδο στόχος είναι να διπλασιασθεί ο αριθμός διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ ίσως και η τιμή τους είναι μειωμένη.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τιμές των καρτών θα είναι μειωμένες σε σχέση με τις περσινές εκτός από τα διαρκείας VIP Gold που θα είναι ίδιες με περισσότερες υπηρεσίες.
Σε σχέση με πέρσι ίσως υπάρξει και νέα κατηγορία εισιτηρίων και για την ανατολική κερκίδας.
Η φετινή πάντως εκπληκτική πορεία, η έξοδος στην Ευρώπη και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα είναι πλέον το κίνητρο για τον κόσμο του Βόλου να στηρίξει ακόμη περισσότερο τη νέα περίοδο.
Το ότι ο Ολυμπιακός ήταν την περίοδο που πέρασε στην πρώτη του χρονιά στη Σούπερ Λίγκα πρώτη επαρχιακή ομάδα σε διάθεση εισιτηρίων φαίνεται να ήταν μόνο η αρχή, ενώ το μεγάλο κέρδος είναι πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει και μια νέα γενιά φιλάθλων.
Τα διαρκείας πάντως θα είναι οικονομική ανάσα για την ΠΑΕ σε μια περίοδο χωρίς έσοδα, αν και η έξοδος του Ολυμπιακού Βόλου Ευρώπη και συμμετοχή του στο Europa League θα έχει και επιπλέον οικονομικά οφέλη για την ερυθρόλευκη ομάδα.
Σύμφωνα με όσα ισχύουν στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός Βόλου που θα συμμετάσχει στον 2ο προκριματικό γύρο αυτόματα με τη συμμετοχή του θα εισπράξει το ποσό των 90.000 ευρώ.
Η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο θα δώσει στην ομάδα ακόμα 90.000 ευρώ στο ταμείο της, ενώ άλλα τόσα θα πάρει ο Ολυμπιακός αν καταφέρει να περάσει στα play-offs.
H οικονομική βοήθεια στην ομάδα θα είναι αισθητή σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός πραγματοποιήσει το όνειρο εισόδου στους ομίλους του Europa.
Πλέον η ομάδα αυτόματα θα χρηματοδοτηθεί με ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, αφού θα ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ, ενώ θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ακόμα περισσότερα, αφού κάθε βαθμός και κάθε γκολ που θα πετυχαίνει θα πληρώνεται αδρά από την UEFA
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα ξεκινήσει στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, από το γκρουπ των ισχυρών ,ισχυρός θα είναι και ο ΠΑΟΚ στον γ’ προκριματικό, ισχυρή θα είναι και η ΑΕΚ στα πλέι οφ! Με το Νο 18 μπαίνει η ΑΕΚ στη διοργάνωση, με το Νο 28 ο ΠΑΟΚ και με το Νο 62 ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος μετέχει με το… κομμάτι του ελληνικού συντελεστή.
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα μάθει τον αντίπαλό του στον β’ προκριματικό ή το ζευγάρι του πρώτου προκριματικού από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του στις 20 Ιουνίου και σε αυτή την κλήρωση θα μετάσχει με τον 13ο καλύτερο συντελεστή στο σύνολο των 80 ομάδων.
Θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι στις 14 Ιουλίου και τη ρεβάνς στις 21.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου