ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περισσότερος… κόσμος

περισσότερος-κόσμος-426462

Η φετινή εκπληκτική πορεία, η έξοδος στην Ευρώπη και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα είναι πλέον το κίνητρο για τον κόσμο του Βόλου να στηρίξει ακόμη περισσότερο τη νέα περίοδο την ομάδα του Ολυμπιακού.

Το ότι ο Ολυμπιακός ήταν την περίοδο που πέρασε στην πρώτη του χρονιά στη Σούπερ Λίγκα πρώτη επαρχιακή ομάδα σε διάθεση εισιτηρίων φαίνεται να ήταν μόνο η αρχή, ενώ το μεγάλο κέρδος είναι πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει και μια νέα γενιά φιλάθλων, αφού ο Ολυμπιακός αποτελεί πλέον κάτι ξεχωριστό και δίνει χαρά και ζωντάνια στην πόλη.

Την περίοδο που πέρασε υπήρξε θετική κίνηση στα εισιτήρια κόβοντας αρχικά με Εργοτέλη 2.450 και στη συνέχεια με ΑΕΚ 8.736 και με Λάρισα 11.097.

Θετική ήταν η ανταπόκριση και με μικρομεσαίες ομάδες όπως με Κέρκυρα 6.129, Αστέρα Τρίπολης 6.047 και Καβάλα με 6.728 εισιτήρια.

Ενώ με Πανιώνιο είχαμε 4.678 και με ΠΑΟΚ 8.841 στις 30/1/11 στο Ολυμπιακός – ΟΣΦΠ είχαμε το φετινό ρεκόρ με 14.757, με τον αριθμό να μένει θετικός με Ατρόμητο 4.965, Ηρακλή 4.118

για να υπάρχουν 6.995 στο τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό και αρκετά καλή επίσης κίνηση στα πλει οφ.

Τη νέα περίοδο στόχος είναι να διπλασιασθεί ο αριθμός διάθεσης και των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ ίσως και η τιμή τους είναι μειωμένη.

“Αυτό το οικοδόμημα αντέχει για πολλά χρόνια ακόμη, αρκεί να στηρίξει την προσπάθεια ο κόσμος. Φτάσαμε σε ένα επίπεδο και ζητάμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου εκεί. Γνωρίζουμε τον αντικείμενο, έχουμε τις γνώσεις και θέλουμε να τον κρατήσουμε σε αυτό το επίπεδο. Η δύναμη είναι ο κόσμος. Αν τον στηρίξει θα έχει πολλές χαρές και πολλά όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα» έχει δηλώσει πρόσφατα ο Αχ. Μπέος που τόνισε πως «δεν θα αυξήσουμε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, ίσως κάνουμε και μείωση» και αυτό διαφάνηκε και στην προχθεσινή συνάντησή του με τους υπεύθυνους των συνδέσμων των οργανωμένων φιλάθλων…

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου