ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτο θέμα… ο προπονητής

πρώτο-θέμα-ο-προπονητής-429052

Πρώτο θέμα για τον Ολυμπιακό είναι εδώ και μέρες το θέμα προπονητή, ενώ η διοίκηση ήδη σχεδιάζει την επόμενη περίοδο που θα ξεκινήσει επίσημα στις 20 Ιουνίου, αφού τον Ιούλιο θα υπάρχει η ευρωπαϊκή συμμετοχή. Στις 20 Ιουνίου ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στην Ευρώπη και ο νέος προπονητής θα ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας περιόδου.

Το ζητούμενο τώρα είναι ποιος θα είναι ο νέος προπονητής και ήδη στον Ολυμπιακό εκτός από ονόματα που έχουν ακουστεί φαίνεται να έχουν γίνει κάνει κάποιες συζητήσεις, ενώ η ΠΑΕ έχει δεχθεί προτάσεις με ονόματα τεχνικών… χωρίς όμως συνέχεια.

Μπορεί πάντως προχθές να έγινε συζήτηση χωρίς αποτέλεσμα με τον Κατσαβάκη που είναι σε αναμονή, αλλά το σίγουρο είναι πως και επισήμως οι "ερυθρόλευκοι" αλλάζουν οριστικά σελίδα στον πάγκο επιλέγοντας λύση από τη διεθνή αγορά…

Ο Ολλανδός τεχνικός Ντένις φαν Βάικ που δούλευε στη Βελγική Μονς είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, ωστόσο φαίνεται πως το ισπανικό μοντέλο ενδιαφέρει περισσότερο.

Μετά τον Χουάν Μανουέλ Λίγιο, που ήρθε στον Βόλο χωρίς ωστόσο να συμφωνήσει και τον Χοσέ Λουίς Ολτρα, που κατέληξε στη Λα Κορούνια, το άλλο όνομα που προστίθεται σε αυτά των Ισπανών που έπαιξαν τις προηγούμενες όπως των Μπενίτο Φλόρο Σανθ, του Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλεθ Μαρτίν ντελ Κάμπο, γνωστού ως Μίτσελ, του 44χρονου Χουάν Κάρλος Μαντία αλλά και του Χοσέ Σεγκούρα ήταν αυτό του Βιθέντε Μιρ Αρνάου. Ο 43χρονος τεχνικός (συνεργάστηκε τη φετινή σεζόν σε μικρή κατηγορία με τη Βαλένθια Μεστάγια (θυγατρική ομάδα της Βαλένθια) αλλά οι συστάσεις που τον συνοδεύουν από τη θητεία του κάνουν λόγο για έναν ανερχόμενο προπονητή.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι υπάρχει ανοικτή γραμμή και με άλλον προπονητή από το Βέλγιο, δεν υπήρξε επαφή με τον Γάλλο Ντιντιέ Ολέ Νικολά που ήταν στην Ελβετία και στην Ξαμάξ, υπάρχει πρόταση σκέψη για έναν Πολωνό που είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, ενώ δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον και με Έλληνα τεχνικό.

Πάντως χωρίς να αποκλείεται έκπληξη η ανακοίνωση θα γίνει άμεσα από τη βολιώτικη ΠΑΕ.

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου