ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διακρίθηκαν σε ιππικούς αγώνες Ελενα Ιωάννου και Ιωάννης Ξυνός

διακρίθηκαν-σε-ιππικούς-αγώνες-ελενα-486024

Το Κέντρο Ιππασίας Σέσκλου έδειξε τη δυναμική του για ακόμη μια φορά. Δύο αθλητές του συμμετείχαν στους πανελλήνιους αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκόπουλου.

Η αμαζόνα Ελενα Ιωάννου με τον ίππο Ripley κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία παίδων εξασφαλίζοντας τη θέση της στην εθνική ομάδα ιππασίας και τη συμμετοχή της στους Βαλκανικούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στη Σλοβενία.

Ενθουσιασμός, ικανοποίηση, αλλά και υπερηφάνεια για την προπονήτρια του Κέντρου Ιππασίας Σέσκλου κ. Μαρία Σπυροπούλου αλλά και όλους τους συντελεστές και συνεργάτες και τα μέλη του σωματείου, καθώς μετά από πολλά χρόνια στην ιστορία της ιππασίας του Βόλου ένα νεοϊδρυθέν σωματείο κατάφερε να κάνει την παρουσία του αισθητή και να αναδείξει αθλητή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και στην εθνική ομάδα. Αυτό φυσικά είναι αποτέλεσμα της γνώσης του αθλήματος από την κ. Μαρία Σπυροπούλου αλλά και της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλε η ίδια αλλά και η Ελενα Ιωάννου.

Η επιτυχία ολοκληρώθηκε με τη νέα μεταγραφή στον όμιλο του Ιωάννη Ξυνού που με τον ίππο Carina D κατέκτησαν την 1η θέση στην κατηγορία Α5 ενηλίκων και τη 2η θέση στην κατηγορία Α6 ενηλίκων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εξέλιξη του αθλητή ήταν ραγδαία καθώς πραγματοποίησε αξιοσημείωτες εμφανίσεις με αποκορύφωμα τη διάκρισή του στους πανελλήνιους αγώνες. Το ΔΣ του ομίλου με ανακοίνωσή του συγχαίρει την προπονήτρια αλλά και τους αθλητές και προσδοκά σε μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου