ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ωρα για αποφάσεις

ωρα-για-αποφάσεις-430958

Ωρα για αποφάσεις. Ώρα για να ξεκινήσουν οι εξελίξεις μέσω των αντιδράσεων και του μηνύματος που θα στείλει σήμερα το απόγευμα ο λαός της Νίκης Βόλου από την αίθουσα του Πολιτιστικού Οργανισμού της Νέας Ιωνίας. Στις 19.30 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η ανοιχτή συγκέντρωση που διοργανώνει το BlueClub «Παναγιώτης Ντοκούζης». Η πρωτοβουλία είναι των οργανωμένων, αλλά αφορά σε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι αγαπούν αυτή την ομάδα. Και όχι μόνο, αλλά και αυτούς που υποστηρίζουν ότι σέβονται τον κόσμο της.
 
Στο κρίσιμο «ραντεβού» έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι μέτοχοι της ΠΑΕ, παλιοί παράγοντες της Νίκης, πολιτικοί, φορείς, Ερασιτεχνική και φυσικά θα είναι μια ανοιχτή συγκέντρωση για όποιον φίλαθλο θέλει να δώσει το παρών και να μην παρακολουθεί απλά τις εξελίξεις, αλλά να βάλει το δικό του λιθαράκι για να βρει η ομάδα τον δρόμο της.
Από τους μετόχους της ομάδας, οι κ.κ. Γιδόπουλος και Χρόνης έχουν δηλώσει ότι δεν μπορούν να παραβρεθούν. Ο Τζώρτζης δεν έχει προσκληθεί, αφού τόσα χρόνια δείχνει ότι αδιαφορεί για την πορεία της ομάδας, ενώ ο μοναδικός που ίσως δώσει το παρών είναι ο Γιώργος Βαλαχής, που πάντως δεν απάντησε στην πρόσκληση των οργανωμένων. Το σημαντικότερο όμως είναι να μην μείνει αδιάφορος ο κόσμος της Νίκης και μέσα από τη συγκέντρωση να βγουν συμπεράσματα και να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις και ο κοινός στόχος για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.
Να θυμίσουμε ότι ο Στράτος Γιδόπουλος για παραπάνω από έναν μήνα έχει πάψει να ασχολείται με τα θέματα της ομάδας, τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει και δηλώνει ότι έχει τελειώσει με τη Νίκη και πως αποχωρεί. Το θέμα όμως είναι ότι δε πείθεται να παραδώσει τις μετοχές του γιατί όπως υπογραμμίζει δεν είναι κορόιδο να χαρίσει τα χρήματα που έβαλε αυτά τα χρόνια για την ομάδα. Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο αν μετοχοποιήσει τα χρήματα του θα έχει το 80% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Για τον Γιδόπουλο λοιπόν είναι δυο οι λύσεις: ή θα πουλήσει τις μετοχές, ή θα τις εκχωρήσει προς εκμετάλλευση. Έτσι δεν κάνει καμία κίνηση και αυτό που τονίζει είναι ότι αν δεν βρεθεί κάποιος είτε να αγοράσει τις μετοχές, είτε να συμφωνήσει να του τις εκχωρήσει, τότε θα αφήσει την ομάδα να διαλυθεί.
Οι οργανωμένοι που θέλουν η ομάδα να απαλλαγεί μια και καλή από το παρελθόν της και επιζητούν να τις παραδώσει και να αποχωρήσει…
 
Το κάλεσμα του BlueClub
Το κάλεσμα του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης για τη σημερινή ανοιχτή συγκέντρωση έχει ως εξής: «Αδέρφια Νικιώτες, όπως όλοι βλέπουμε η αδιαφορία, η απαξίωση και η εγκατάλειψη της αγαπημένης μας ομάδας απο αυτούς που αυτοαποκαλούνται «μέτοχοι» συνεχίζεται. Προφανώς έχουν πάλι σκοπό να φτάσουμε στο τέλος του Αυγούστου, να μας στείλουν πάλι «από μηχανής θεούς» και διορισμένους «σωτήρες», ώστε η Νίκη να κατέβει πάλι πρόχειρα και ανοργάνωτα στην Γ’ Εθνική και να συνεχιστεί ο εξευτελισμός και το διοικητικό της αδιέξοδο.
Παράλληλα οργιάζουν καθημερινώς οι φήμες περί επενδυτών, αγοραστών, διαχειριστών κ.τ.λ. με μόνο σκοπό να μας βάλουν σε μία ανούσια αναμονή και να παγώσουν τις αντιδράσεις μας.
Όλοι εμείς που πλέον έχουμε καταδικάσει στη συνείδησή μας όλους αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το κατάντημα, καλούμαστε με την παρουσία μας την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2011 και ώρα 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας να δείξουμε το μεγάλο μας όπλο που είναι η αγάπη του κόσμου για την ομάδα μας. To Blue Club «Π. Ντοκούζης» επίσης καλεί στη συγκέντρωση αυτή (και μέσω της παρούσας ανακοίνωσης, αλλά και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και επιστολών που θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες): πολιτικούς, δημάρχους, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, παράγοντες, πρώην και νυν μετόχους, παλαίμαχους, Ερασιτεχνική Νίκη, μέλη της Λέσχης Φίλων, Οργανωμένους οπαδούς, παλαιούς προέδρους, καθώς επίσης και όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται για να αγοράσει μετοχές και να αναλάβει την ομάδα μας. Να τα πούμε όλα με διαφάνεια, ενώπιον του πληγωμένου Νικιώτικου λαού. Η παρουσία όλων είναι ιερή υποχρέωση απέναντι στην ιστορία και τα σύμβολα της Νίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ονόματα όσων από τους ανωτέρω καλεσμένους αρνηθούν να παραβρεθούν, θα δημοσιοποιηθούν για να γνωρίζει ο κόσμος, ποιοι γυρίζουν την πλάτη στην ομάδα μας. Δεν πεθαίνει ό,τι μπορεί αιώνια να περιμένει. Νίκη Βόλου 1924».
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου