ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Γκολ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

στοίχημα-γκολ-στον-τελικό-του-τσάμπιο-488885

Το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ Σαββάτου περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις λόγω Roland Garros, ωστόσο από το πρόγραμμα ξεχωρίζει ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ.

Ο εμφύλιος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος γίνεται λίγα 24ωρα μετά τον άλλον αγγλικό τελικό στο Γιουρόπα Λιγκ. Μετά τον χαμένο περσινό τελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πείσμωσε, δήλωσε εξ αρχής ότι στόχος είναι η επιστροφή στον τελικό και η Λίβερπουλ το έκανε πράξη έναν χρόνο μετά. Στη Μαδρίτη ταξίδεψε για το τρόπαιο, αυτό που δεν κατάφερε να κατακτήσει πέρσι. Να βάλει στην τροπαιοθήκη της το 6ο ευρωπαϊκό και να ολοκληρώσει μία σεζόν επιτυχημένα. Το γεγονός ότι ο Γιούργκεν Κλοπ κουβαλάει μία αρνητική παράδοση για τον ίδιο, τους 6 χαμένους τελικούς (Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ, Κύπελλο Αγγλίας, Κύπελλο Γερμανίας) σε 7 παρουσίες, δεν φέρνει κακή αύρα στο συγκρότημα των «ρεντς».

Στον αντίποδα, η Τότεναμ καλείται να ολοκληρώσει το… θαύμα της! Την επική πρόκριση μέσα στην Ολλανδία με χατ-τρικ του Μόουρα, εκείνο το 2-0 στις αρχές του β’ ημίχρονο, που στο 90’+ έγινε 2-3. Πιο πριν κατάφερε να αποκλείσει τη Μάντσεστερ Σίτι στους «8» και την Ντόρτμουντ στους «16». Μία άκρως εντυπωσιακή πορεία, στην παρθενική της συμμετοχή σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Στοίχημα: Τότεναμ – Λίβερπουλ

Το υλικό που έχει στα χέρια του ο Γιούργκεν Κλοπ πιο ποιοτικό, σε σχέση με αυτό του Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Σε τέτοιες καταστάσεις, σε τέτοιες βραδιές αυτό που μετράει είναι η φανέλα, η εμπειρία, οι περισσότερες παραστάσεις. Τις οποίες έχει φάει με το… κουτάλι η Λίβερπουλ! Πέρσι, πολλοί παίκτες της Λίβερπουλ δεν είχαν ξαναπάει σε τελικό, είχαν το άγχος, την πίεση και κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο: τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Φέτος, έχουν πάρει τον… αέρα και το αντίστοιχο άγχος υπάρχει στην άλλη πλευρά. Περιμένουμε νίκη των «κόκκινων» από το 90λεπτο, κρατάμε το 2 με goal/goal σε απόδοση 3.80, ενώ για όσους δεν θέλουν να ρισκάρουν με πιθανό γκολ της Τότεναμ, το διπλό προσφέρεται στο 1.95 στο κουπόνι ΟΠΑΠ.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου