Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Ερχονται» νέες ανανεώσεις στον ΝΠΣ Βόλος

ερχονται-νέες-ανανεώσεις-στον-νπσ-β-489006

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ΝΠΣ Βόλος για τη νέα χρονιά και τη Super League… και έχοντας ώς τώρα κάποιες ανακοινώσεις, από την ερχόμενη εβδομάδα έως τις 24 του μήνα που θα γίνει το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο προγραμματισμός προβλέπει να έχει συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ αρχίζοντας τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν, ως ομάδα της Σούπερ Λίγκα, ανακοίνωσε τη συμφωνία με δύο Αργεντινούς τον Αουγκούστο Μαξ και τον επιτελικό μέσο Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο, αλλά είναι και ο Παναγιώτης Συμελίδης που δεν έχει ανακοινωθεί αλλά επίσης θεωρείται παίκτης της ΠΑΕ Βόλος καθώς από τον περασμένο Γενάρη όταν αγωνιζόταν στα Τρίκαλα είχε υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με την ομάδα.

Εκτός πάντως από νέους παίκτες που λέγεται ότι θα ξεπεράσουν τους 12 για τον Βόλος ΝΠΣ που αναδείχθηκε πρωταθλητής έχοντας την καλύτερη επίθεση (61 γκολ) και πρώτο σκόρερ τον Μάντζη (14) που μαζί με τον Ηλιόπουλο (9) έκαναν ρεκόρ καριέρας στην κατηγορία, στόχος είναι όπως και πέρσι να μείνει ένας βασικός κορμός και ήδη φαίνεται πως θα αρχίσουν ανακοινώσεις συνέχειας από τους πρωταθλητές ενώ από καιρό εχει διαρρεύσει και έχει γραφεί πως οι Ντεντάκης, Μάντζης και Δημόπουλος και όχι μόνο θα είναι και τρίτη χρονιά στη βολιώτικη ομάδα.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Βασίλης Μάντζης έπαιξε φέτος σε 27 ματς (14 γκολ) και πέρσι 23 (16 γκολ) και θα βρεθεί του χρόνου πρώτη φορά στη Super League, ο δεξιός μπακ Αντώνης Ντεντάκης φέτος έπαιξε 25 ματς (1 γκολ), πέρσι 25 (6 γκολ) και έχει στο παρελθόν πάρει γεύση από την μεγάλη κατηγορία παίζοντας το 2014, 2 ματς με τον Πλατανιά, ενώ ο Καρδιτσιώτης κεντρικός αμυντικός Στέργιος Δημόπουλος πέρσι έπαιξε σε 26 αγώνες με 3 γκολ ενώ φέτος είχε συμμετοχή σε 17 ματς (2 γκολ) και μετά τον τραυματισμό του είναι έτοιμος για τη Super League για πρώτη φορά αφού εκτός από την ΑΣΑ που ήταν αρκετές χρονιές, όταν έπαιξε στη Λάρισα ήταν στη Β΄ Εθνική.

Εκτός από τους τρεις πρωταθλητές που συνεχίζουν θα ακολουθήσουν και άλλοι και θεωρείται σίγουρο ότι στην ομάδα θα συνεχίσουν οι νεαροί βολιώτες τερματοφύλακες Μπουργάνης και Κραβαρίτης, αλλά και ο Κορέλας, ενώ από τους περσινούς ξένους κάποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, εκτός από το θέμα της ενίσχυσης υφίσταται και αυτό με τις ανανεώσεις καθώς τα συμβόλαια επτά ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκαν χθες 31 Ιουνίου. Πρόκειται για τους Πίτου Γκαρσία, Μαρτσέλο Πέντα, Κώστα Ηλιόπουλο, Φώτη Καραγκιολίδη, Δημήτρη Ουνγιαλίδη, Βαγγέλη Πίτκα και Μιχάλη Φράγκο οι οποίοι πιθανόν θα κληθούν από τη διοίκηση για να ανανεώσουν κάτι που είναι πιθανό για κάποιους…

Οι Ηλιόπουλος και Πέντα είναι πιθανόν να συνεχίσουν ενώ από τους περσινούς ξένους οι Πίτου Γκαρσία, Κάρλες Κότο και Λούκας Γκαρσία μάλλον θα αποτελέσουν παρελθόν.

Στο μεταξύ, στην ΠΑΕ Βόλος συνεχίζουν την προσπάθεια καλύτερης στελέχωσης του ρόστερ για τη Super League και λέγεται ότι έχει κι άλλους κλεισμένους παίκτες που έχουν όμως ακόμη υποχρεώσεις, ενώ για έναν Ισπανό αριστερό πλάγιο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Segunda Division και έχει άλλα δυο ματς δόθηκε το ο.κ. για την απόκτησή του.

Επίσης κάτι καλό «βγαίνει» και από την παρουσία του ΝΠΣ Βόλος με τον Άκη Πέτρου σε μεγάλο τουρνουά ταλέντων στη Ζυρίχη, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα εκτός από ανανεώσεις αναμένονται και ανακοινώσεις μεταγραφών από Γαλλία και Βέλγιο, ενώ άμεσα θα υπάρξουν και τα νέα πρόσωπα από την Ελλάδα.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στις 24/6 με την προετοιμασία να ξεκινά στον Βόλο αρχικά με εργομετρικά και άλλες μετρήσεις αλλά και προπονήσεις, ενώ τον Ιούλιο η ομάδα με σχεδόν πλήρες ρόστερ θα συνεχίσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία σε αθλητικό κέντρο ανάμεσα από Περούτζια και Αρέτσο όπου θα δώσει και τα 4 πρώτα δυνατά φιλικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου