ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διέπρεψε ο 11χρονος Βολιώτης Κυρίτσης Γιαλαμάς

διέπρεψε-ο-11χρονος-βολιώτης-κυρίτσης-γ-492534

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε παίδων κορασίδων στο Ολυμπιακό Στάδιο Λιοσίων. Το πρωτάθλημα διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.), της μοναδικής Ομοσπονδίας αναγνωρισμένης από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, κάτι που σημαίνει πως οι αθλητές έχουν όλα τα προνόμια της Πολιτείας όταν παίρνουν κάποια επίσημη διάκριση.

Ο 11χρονος Βολιώτης αθλητής του συλλόγου «Spartan Warriors» Κυρίτσης Γιαλαμάς έλαβε για 2η φορά μέρος σε αγώνες πανελληνίου επιπέδου και κατάφερε να διακριθεί στην 3η θέση λαμβάνοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Ο νεαρός αθλητής με μία ήττα από τον πρωταθλητή της κατηγορίας με σκορ 1-0 στα τελευταία 12 δευτερόλεπτα του αγώνα και δύο συνεχόμενες νίκες στα ρεπασάζ της κατηγορίας ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου κάνοντας υπερήφανους τον σύλλογο και την οικογένειά του.

Την προετοιμασία του αθλητή είχε αναλάβει η Νέλη Κόκοβα, η οποία πίστεψε στον αθλητή και τις δυνατότητές του από την πρώτη στιγμή. Οι προπονητές Γιώργος Γιδάκος και Ντόλυ Δουγένη και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Νίκος Γιδάκος συγχαίρουν τον αθλητή του συλλόγου και εύχονται καλή επιτυχία στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου