ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποφασίζουν για Γ.Σ. και ΠΑΕ στον Ολυμπιακό Βόλου

αποφασίζουν-για-γ-σ-και-παε-στον-ολυμπι-492647

Σήμερα… τα σπουδαία για τον Ολυμπιακό Βόλου, με το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη στα γραφεία της πόλης του Βόλου (7μ.μ.) να είναι εκείνο, από το οποίο θα δρομολογηθεί η ημερομηνία της γενικής συνέλευσης του συλλόγου, που θα κρίνει το μέλλον και τις επόμενες κινήσεις.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απραξίας σε όλα τα επίπεδα, με τα πολιτικά δρώμενα να παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ο Ιούνιος προβλέπεται «γεμάτος» μήνας για τους Βολιώτες. Κι αυτό γιατί τις επόμενες εβδομάδες πρέπει να γίνουν μια σειρά από διαδικασίες, ώστε να συσταθεί η ΠΑΕ, που απαιτείται για τη συμμετοχή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Football League.

Αρχής γενομένης από το σημερινό Δ.Σ. όπου θα αποφασιστεί η ημερομηνία της Γ.Σ. του συλλόγου, οι εξελίξεις για την ομάδα του Βόλου θα «τρέχουν» ενώ την ημερομηνία κατά την οποία θα διεξαχθεί και η Γ.Σ. θα γίνουν γνωστά και κάποια τουλάχιστον από τα άτομα που θα ηγηθούν επιχειρηματικά των ερυθρόλευκων τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Στα μέσα Ιουνίου αναμένεται η Γενική Συνέλευση βάσει της απόφασης που θα παρθεί σήμερα, ενώ, δύο… Τετάρτες, οι 12 και 19 του μήνα που ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες.

Εκεί αναμένεται να συζητηθούν και να τεθούν επί τάπητος μια σειρά από ζητήματα που «καίνε» τον Ολυμπιακό και αφορούν τόσο τις διαδικασίες σύστασης της ΠΑΕ, αλλά και το ενδιαφέρον ανθρώπων που θέλουν να ασχοληθούν με τη Βολιώτικη ομάδα και να την «τρέξουν» στο νέο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, έπειτα από αυτές τις διαδικασίες θα ανοίξει και ο δρόμος του σχεδιασμού της ερυθρόλευκης ομάδας, με προτεραιότητα τις συζητήσεις με τον προπονητή της ανόδου για τον Ολυμπιακό, Περικλή Αμανατίδη, τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία, αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες των Βολιωτών… έχουν σκορπίσει καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα εδώ και ενάμιση μήνα.

Δεδομένο είναι πάντως, πως οι σκέψεις όσων βρίσκονται κοντά στον Ολυμπιακό, αυτή τη στιγμή είναι υπέρ της διατήρησης του βασικού κορμού της ομάδας, που οδήγησε το σύλλογο άλλωστε στην επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Παράλληλα οι κατάλληλες προσθήκες ποδοσφαιριστών, αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να στηριχθούν και το «πράσινο φως» από τους ανθρώπους που θα αναλάβουν το σύλλογο, θα επιτρέψουν στον Ολυμπιακό να ονειρεύεται τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου