ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τεχνικός διευθυντής ο Κ. Κουρκούμπας

τεχνικός-διευθυντής-ο-κ-κουρκούμπας-435604

Στην πρόσληψη του Κώστα Κουρκούμπα στη θέση του τεχνικού διευθυντή προχώρησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου. Αυτό ανακοινώθηκε χθες και αναμφίβολα η συγκεκριμένη κίνηση προσδίδει κύρος, εμπειρία και γνώση στη λειτουργία των τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου.
 
Ο Κώστας Κουρκούμπας αποτελεί έναν καταξιωμένο προπονητή που έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες στο παρελθόν, όπως και στις δυο μεγάλες ομάδες της περιοχής, τον Ολυμπιακό και τη Νίκη. Διαθέτει πάρα πολλές γνώσεις και αναμένεται να βοηθήσει την διοίκηση αλλά και τους προπονητές των τμημάτων στο δύσκολο έργο τους. Η πρώτη συνάντησή του με τους προπονητές του συλλόγου έγινε προχθές το βράδυ.
Εν τω μεταξύ προπονητής του ανδρικού τμήματος μπάσκετ ανέλαβε ο Λάμπρος Πρέκας. Ο Πρέκας έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού στις εθνικές κατηγορίες ως καλαθοσφαιριστής, ενώ ως προπονητής έχει δουλέψει στο γυναικείο τμήμα της Αρτέμιδος στην Α2 Εθνική κατηγορία και στο ανδρικό τμήμα της Ανάληψης μέχρι την περασμένη σεζόν, που αγωνιζόταν στην Α1 ΕΣΚΑΘ.
Παράλληλα ξεκίνησαν δοκιμές καλαθοσφαιριστών για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ, που με την απορρόφηση του Θεσσαλικού θα αγωνιστεί φέτος στην πρώτη τοπική κατηγορία και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Συγκεκριμένα δοκιμάστηκαν αθλητές από το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου όσο και του Θεσσαλικού, καθώς και κάποιοι νεαροί καλαθοσφαιριστές. Τα συμπεράσματα θα βγουν τις επόμενες ημέρες και θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός του ανδρικού τμήματος. Σε αυτό να θυμίσουμε ότι έφορος έχει οριστεί ο Σπύρος Γιαννίκος, ενώ φαίνεται πώς η διοίκηση θα τοποθετήσει σε θέση κλειδί και τον Κώστα Γανώση, τον άνθρωπο που τόσα χρόνια διατηρούσε σχεδόν μόνος του τον Θεσσαλικό στις πρώτες τοπικές κατηγορίες.
Τώρα όσον αφορά στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Οι συναντήσεις του προέδρου Δημήτρη Καραγιάννη συνεχίζονται, προς το παρόν όμως δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Στόχος του είναι να κρατήσει τον βασικό περσινό κορμό των παικτριών και να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
 
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου