ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμη πιο δυνατή η ΠΑΕ Βόλος

ακόμη-πιο-δυνατή-η-παε-βόλος-495101

Συνέχεια στην ενίσχυση του ρόστερ της για τη νέα σεζόν θέλει να έχει η ΠΑΕ Βόλος, που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται πλέον στα… σαλόνια της Super League.

Οι κυανέρυθροι έχουν ήδη ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον Ισπανό προπονητή Χουάν Φεράντο, ενώ κλεισμένοι είναι και ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Αρχικά ο Αργεντινός μέσος Αγκούστο Μαξ είναι ο πρώτος που ανακοινώθηκε από τους νεοφώτιστους και εν συνεχεία ο συμπατριώτης του Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο.

Η ισπανόφωνη παροικία ωστόσο επεκτείνεται, αφού ο Χουάν Φεράντο επέλεξε για βοηθό τον συμπατριώτη του 49χρονο σήμερα Βίκτορ Μπασάρδε, ο οποίος έχει εργαστεί με επιτυχία στη Μούρθια Β’.

Ο Χουάν Φεράντο παραμένει στην Ισπανία, μετά το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος της Football League, παρακολουθώντας χθες και την αναμέτρηση Αλμερία-Αλκορκόν και εν συνεχεία τον αγώνα Εξτερμαδούρα-Λούγκο. Σήμερα το σκάουτινγκ του Ισπανού θα συνεχιστεί με το μενού να περιλαμβάνει το Λα Κορούνια-Μαγιόρκα.

Οσον αφορά στους κλεισμένους παίκτες που έχουν ακόμη υποχρεώσεις θα υπάρξει και ταξίδι από τον τεχνικό διευθυντή Ακη Πέτρου σε Ισπανία και Ελβετία τη στιγμή που στα γραφεία της ΠΑΕ καταφθάνουν καθημερινά δεκάδες προτάσεις για ποδοσφαιριστές με συστάσεις ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά με τα βίντεο που συνοδεύουν τις προτάσεις να μελετώνται και να αναλύονται.

Μέχρι τις 24 Ιουνίου, που θα γίνει το νέο ξεκίνημα για την παρθενική συμμετοχή της ΠΑΕ στη Super League, θα υπάρχει έτοιμο ρόστερ κατά 90% ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο εξωτερικό τον Ιούλιο όπου θα δώσει και τα πρώτα φιλικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου