ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρίτος ο ΝΟΒΑ στην Ελλάδα

τρίτος-ο-νοβα-στην-ελλάδα-495248

Με εξαιρετικό τρόπο έκλεισε η παρουσία του τμήματος καταδύσεων του ΝΟΒΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Α’-Β’, Γ’-Δ’ και όπεν κατηγοριών στο κολυμβητήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων της Αθήνας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου και Αργοναύτες κατέλαβε την 3η θέση στη γενική βαθμολογία στις κατηγορίες Γ’-Δ’ τη 2η θέση στη γενική βαθμολογία Α-Β και την 3η θέση στη κατηγορία όπεν έχοντας πολύ καλή παρουσία σε όλες τις κατηγορίες.

Τις καλύτερες θέσεις πήραν οι Γρηγόρης Μήτρου και Σταυρούλα Χαλέμου, που ήταν πρώτοι στις κατηγορίες τους, ενώ χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Μυρσίνη Μέλιου και Εύα Λαγάρα. Παράλληλα, το μεγάλο αστέρι του ΝΟΒΑ, ο Θάνος Τσιρίκος κατέλαβε 1 χρυσό μετάλλιο και 2 χάλκινα. Με πολύ καλές παρουσίες και θέσεις στις τελικές 6άδες-8άδες έκλεισε η διοργάνωση και για τα υπόλοιπα παιδιά του ΝΟΒΑ.

Μεγάλο μερίδιο στη φετινή επιτυχία του ΝΟΒΑ, που βρέθηκε στην τρίτη θέση πανελλαδικά, πίσω από τους Παναθηναϊκό και Αργώ είχαν ο προπονητής Λάμπρος Λιάρος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νικόλαος Τουλούδης, ο ομοσπονδιακός Πέτρος Φυρίγος, με τον οποίο προπονούνται κάποιοι από τους αθλητές του ΝΟΒΑ, ενώ την αποστολή συνόδευσε και ο έφορος του συλλόγου Κώστας Κουτρομάνος, αλλά και ο Αποστόλης Κουτρομάνος. Επιπλέον, ιδιαίτερη είναι και η βοήθεια της Θεοδώρας Καπετανιά, προπονήτριας στο φυτώριο του συλλόγου, στα προαγωνιστικά. Η αποστολή επέστρεψε στον Βόλο με χαμόγελα και αισιοδοξία.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου