ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χάλκινες» οι κορασίδες του Ιάσονα Βόλου

χάλκινες-οι-κορασίδες-του-ιάσονα-βό-498908

Αρχές Μαΐου στο γυμναστήριο «Ιωάννης Μελισσανίδης» στη Θεσσαλονίκη διεξήχθη το πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στις κατηγορίες κορασίδων -νεανίδων και γυναικών.

Τον Βόλο εκπροσώπησε η ομάδα Ιάσων Βόλου με εννέα αθλήτριες και στις τρεις κατηγορίες. Η ομάδα των κορασίδων μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα. Στον τελικό των οργάνων, οι αθλήτριες του Ιάσονα κατάφεραν να πάρουν καλή θέση και στα ατομικά αγωνίσματα.

Στο άλμα την τέταρτη θέση κατέλαβε η αθλήτρια Γεωργία Ρομποτού με βαθμό 12,100 ενώ την έκτη θέση πήρε η Γεωργία Κωτσαλή με βαθμό 11,900.

Στη δοκό, στις νεανίδες, έβδομη ήταν η Θεοφανία Λέτσιου, ενώ στις γυναίκες η Δήμητρα Χατζητρακόσια κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Στις ασκήσεις εδάφους, στις κορασίδες την όγδοη θέση πήρε η Γεωργία Κωτσαλή όπως και η Θεοφανία Λέτσιου στις νεανίδες, ενώ στις γυναίκες η Δήμητρα Χατζητρακόσια πήρε την πέμπτη θέση.

Την ομάδα των κορασίδων αποτελούσαν οι Παρασκευή Βεργή, Γεωργία Κωτσαλή, Μελίτα Παπαλεξοπούλου, Γεωργία Ρομποτού, Αποστολία Τσικρικά, Δέσποινα Χατζητρακόσια και Μαρία Χατζηιωάννου. Στις νεανίδες συμμετείχε η Θεοφανία Λέτσιου και στις γυναίκες η Δήμητρα Χατζητρακόσια.

Την ομάδα συνόδευσαν οι προπονητές Γεώργιος Λέτσιος, Σοφία Γερακοπούλου και Σωτηρία Ιωάννου. Τη διοίκηση εκπροσώπησε ο πρόεδρος του συλλόγου Γεώργιος Βεργής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου