ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν θέλει να συμβιβαστεί με τη Γ’ Εθνική

δεν-θέλει-να-συμβιβαστεί-με-τη-γ-εθνικ-499060

Μετά τις χαμένες ευκαιρίες ανόδου η Νίκη Βόλου δεν φαίνεται συμβιβάζεται με την ιδέα πως για 5η χρονιά θα παίζει στην Ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική μόνο που τώρα οι ελπίδες της πλέον είναι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης των χρεών!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Πάντως όσο δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία της Football League αν κάτι γίνει με τον Ηρακλή και του επιβληθεί η ποινή -33 βαθμών η Νίκη δεν φαίνεται να κερδίζει στην «κούρσα» αντικατάστασής του τον Ηρόδοτο, ενώ υπάρχει και η περίπτωση που αργεί για να αγοράσει ο Ηρακλής άλλο ΑΦΜ, αλλά και να μείνει κενή μία θέση.

Στη Νίκη λοιπόν έχουν στραμμένα τα βλέμματα σ’ αυτήν την υπόθεση και πιστεύουν ότι μπορεί να είναι η ευνοημένη ομάδα…

Στο μεταξύ απαντήσεις, που έχουν να κάνουν με το μέλλον της ποδοσφαιρικής Νίκης, θα δώσει ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων Νίκος Ιμεράι σε συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει και θα τοποθετηθεί και επίσημα για το τι μέλλει γενέσθαι τη νέα χρονιά και τη συνέχεια της ομάδας. Η συνέντευξη Τύπου αναμένεται να οριστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τα σημερινά δεδομένα αφήνουν πάντως τη Νίκη στη Γ’ Εθνική που για το πρωτάθλημα της ερχόμενης σεζόν έχουν ακουστεί πολλά και γράφτηκαν ακόμα περισσότερα.

Από πλευράς ΕΠΟ και πολιτείας δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά με το συγκεκριμένο θέμα καθώς έτρεχαν με τις επαγγελματικές λίγκες. Αυτές που πλέον θα είναι τρεις κι αντί να μειωθούν οι ομάδες, κάτι το οποίο ήταν και το ζητούμενο για να… αντέξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυξήθηκαν.

Μετά το παράλογο της ανάποδης για τη Γ’ Εθνική το πιθανότερο που μπορεί να συμβεί όταν πάρει απόφαση η ΕΠΟ να κάνει το σχεδιασμό της νέας σεζόν, είναι να παραμείνουν όλα ως έχουν, αλλά …με πιο δύσκολη άνοδο!

Η… αναδιάρθρωση της Γ’ Εθνικής λογικά πάει για την επόμενη χρονιά. Ενδεχομένως η σεζόν που έρχεται θα είναι κάτι σαν μεταβατικό στάδιο ώστε να διαπιστωθεί, κυρίως εάν το μοντέλο με Super League 1, Super League 2 και Football League τραβήξει χωρίς μπερδέματα. Συνοπτικά το «μοντέλο» της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν που μας έρχεται αναμένεται είναι μια από τα ίδια, αλλά με μικρές αλλαγές. Υπάρχει σκέψη να παραμείνουν οι 8 όμιλοι των 14 ομάδων, να υποβιβαστούν 7 από κάθε όμιλο και οι πρωταθλητές να δημιουργήσουν ένα γκρουπ-πρωταθλητών και μέσω πλέι οφ να παλέψουν για τα 4 εισιτήρια της ανόδου(όπως πέρσι).

Στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική οι υποψήφιες ομάδες που πιθανόν θα είναι στον όμιλο με τις ομάδες της Μαγνησίας είναι:

ΕΠΣ Θεσσαλίας: Νίκη Βόλου, ΓΣ Αλμυρού, Θησέας Αγριάς, Διαγόρας Στεφανοβικείου

ΕΠΣ Λάρισας: Οικονόμος Τσαριτσάνης, Ηρακλής Λάρισας

ΕΠΣ Τρικάλων: ΑΣ Μετέωρα, Διγενής Νεοχωρίου

ΕΠΣ Καρδίτσας: ΑΟ Σελλάνων Ατρόμητος Παλαμά

ΕΠΣ Φθιώτιδας: Αταλάντη

ΕΠΣ Πιερίας: Πιερικός, Αιγινιακός, ΑΕ Καρίτσας

ΕΠΣ Ευρυτανίας: ΑΟ Ποταμιάς

ΕΠΣ Φωκίδας: Αστέρας Ιτέας, Απόλλων Ευπαλίου

Ποδηλατοβόλτα διοργανώνει η Νίκη

Το Τμήμα Ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. « Η ΝΙΚΗ» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου διοργανώνει την Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 11:00, ποδηλατοβόλτα με σημείο εκκίνησης την παραλία του Βόλου (Τράπεζα Ελλάδος) όπου και θα διαμορφωθεί ανάλογα ο χώρος με χρήσιμο υλικό και πληροφορίες για τους λάτρεις του ποδηλάτου αλλά και για όσους θέλουν να γνωρίσουν ακόμη περισσότερα για την ποδηλασία.

Το ποδήλατο αποτελούσε για χρόνια σήμα κατατεθέν της πόλης του Βόλου.

Το Τμήμα Ποδηλασίας της Νίκης Βόλου καλεί ώστε να ζωντανέψουμε ξανά την ποδηλατική μας ιστορία και να εντάξουμε το ποδήλατο στην καθημερινότητά μας.

Είτε μόνοι ή είτε με την παρέα σας, ελάτε με τα ποδήλατά σας για να ξεκινήσουμε μαζί!!! Το μήκος της διαδρομής (παραλία Βόλου – Αγ. Στέφανος – παραλία Βόλου) είναι 22χλμ. και διάρκειας περίπου 2 ωρών, ενώ ενδιάμεσα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην αρχαία πόλη των Αμφανών και στον ναό του Απόλλωνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου