ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Στόχος… εκπληρώθηκε»

στόχος-εκπληρώθηκε-429052

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα λάβει μέρος στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League και για την πρώτη παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου στην Ευρώπη εκτός από όλους τους Βολιώτες χαρούμενος εμφανίστηκε και ο Μάκης Κατσαβάκης, που σίγουρα περίμενε καλύτερο φινάλε από την ήττα με το βαρύ 5-1 από τον ΠΑΟΚ, διότι όπως είπε πίστευε ότι η ομάδα του άξιζε ακόμα καλύτερη θέση.

«Πάνε να τους κάνουν αυτό που τους έκανε ο Ολυμπιακός», αναρωτήθηκε ο τεχνικός των Θεσσαλών σχετικά με την ένσταση της ΑΕΚ ώστε να πάρει «στα χαρτιά» το μεταξύ τους παιχνίδι λόγω της παράνομης εισόδου του Αχιλλέα Μπέου στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου: «Δεν θέλαμε να κλείσει αυτή η χρονιά με ένα τέτοιο αποτέλεσμα γιατί είναι άδικο για αυτήν την ομάδα να κλείνει έτσι τη σεζόν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μετά το ματς με την ΑΕΚ τα παιδιά είχαν ξεφύγει. Και αυτό είναι λογικό. Δεν πειράζει, όμως, κλείνουμε αυτήν την σκληρή παρένθεση. Οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια στα παιδιά για την εκπλήρωση ενός στόχου που δεν υπήρχε. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να έχει καλή πορεία στην Ευρώπη και να κάνει και καλό πρωτάθλημα», είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην ένσταση που κατέθεσε η ΑΕΚ:

«Τζάμπα ψάχνουν. Πρέπει να υπάρχει περηφάνια. Η ομάδα τους έχασε μέσα στο γήπεδο. Πάνε να κάνουν αυτό που τους έκανε ο Ολυμπιακός; Δεν μπορώ να καταλάβω».

Και ολοκλήρωσε, λέγοντας: «Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι αδικημένος από την τελική κατάταξη. Ειδικά στο ματς του Βόλου με τον ΠΑΟΚ ο αντίπαλος ήταν πολύ τυχερός. Αλλά και ο ΠΑΟΚ, αν ήταν πιο προσεκτικός στο ματς με τον Παναθηναϊκό, θα μπορούσε να τερματίσει πιο ψηλά».

Από την άλλη ο Μακης Χαβος προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε «Σήμερα φτάσαμε στο τέλος ενός μαραθωνίου. Το αν η χρονιά είναι αποτυχημένη ή πετυχημένη αφήνω να το κρίνετε εσείς και ο κόσμος. Δώσαμε 55 παιχνίδια φέτος, πράγμα πρωτόγνωρο για την ιστορία του συλλόγου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε. Έκανα λάθη, αλλά αλάνθαστος είναι μόνο ο Θεός. Ό,τι έκανα, το έκανα για το καλό της ομάδας. Κρατάω τα πάντα από την πορεία μου στον ΠΑΟΚ. Είναι δώρο Θεού να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου