ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στις 24/6 το «ξεκίνημα» του ΝΠΣ Βόλος

στις-24-6-το-ξεκίνημα-του-νπσ-βόλος-499751

Ιούλιο η προετοιμασία για τη Super League στο εξωτερικό

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στις 24 Ιουνίου θα γίνει το νέο ξεκίνημα του ΝΠΣ Βόλος για την παρθενική συμμετοχή του στη Σούπερ Λίγκα, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο εξωτερικό τον Ιούλιο.

Ετσι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μετατέθηκε από 17/6 στις 24 του ίδιου μήνα με την προετοιμασία να ξεκινά στον Βόλο αρχικά με εργομετρικά και άλλες μετρήσεις αλλά και προπονήσεις, ενώ τον Ιούλιο η ομάδα με σχεδόν πλήρες ρόστερ θα συνεχίσει στο εξωτερικό όπου θα δώσει και τα πρώτα φιλικά.

Ο προγραμματισμός για τη Super League προβλέπει φιλικά στο εξωτερικό και ο Βόλος ΝΠΣ είναι πολύ κοντά στο να κλείσει το αθλητικό κέντρο όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας και παρ΄ ότι αρχικά λεγόταν ότι έχει επιλεγεί ένα στη Βόρεια Ιταλία, οι επιλογές έγιναν περισσότερες αφού προστέθηκαν περιοχές της Ολλανδίας και της Πολωνίας όπου η ομάδα στο «πακέτο» θα έχει πιο δυνατά φιλικά ματς.

Στο μεταξύ, στην ΠΑΕ Βόλος συνεχίζουν την προσπάθεια καλύτερης στελέχωσης του ρόστερ για τη Super League και λέγεται ότι έχει κι άλλους κλεισμένους παίκτες όμως που έχουν ακόμη υποχρεώσεις και για τον λόγο αυτό θα υπάρξει «ταξίδι» από τον τεχνικό διευθυντή Ακη Πέτρου σε Ισπανία και Ελβετία, ενώ για παίκτη ενδιαφέροντος έδωσε το ο.κ. και ο Χουάν Φεράντο βλέποντάς τον μάλιστα σε τρία ματς.

Ο σχεδιασμός του ΝΠΣ Βόλος για τη νέα χρονιά συνεχίζεται πάντως με εντατικούς ρυθμούς και η ΠΑΕ έχει ανακοινώσει τη συνέχεια της συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή Χουάν Φεράντο, τρεις νέες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές (δύο Αργεντινούς τον Αουγκούστο Μαξ και τον επιτελικό μέσο Φερνάντο Ρούμπεν Ζοάο, αλλά είναι και ο Παναγιώτης Συμελίδης) και συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας με τρεις παίκτες πρωταθλητές (Ντεντάκης, Μάντζης και Δημόπουλος).

Επίσης ο Ισπανός προπονητής Χουάν Φεράντο επέλεξε για βοηθό τον συμπατριώτη του Βίκτορ Μπασάρδε. Ο Víctor Manuel Basadre Orozco (γεννημένος το 1970) έχει επιτυχίες με τη β΄ ομάδα της Real Murcia που ξεκίνησε ως βοηθός του Vicente Campillo ενώ δούλεψε και στις Lorca Deportiva και Lugo αλλά ήταν και στο τιμ του Unai Emery στη Valencia.

Στο μεταξύ για τον ΝΠΣ Βόλος καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ καταφθάνουν δεκάδες προτάσεις για ποδοσφαιριστές με συστάσεις ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά και τα βίντεο που συνοδεύουν τις προτάσεις μελετώνται και αναλύονται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου