ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτυχημένες εμφανίσεις στους αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας

επιτυχημένες-εμφανίσεις-στους-αγώνε-504097

Μια εξαιρετική διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ιππασίας Σέσκλου. Δύο σημαντικά γεγονότα για την πόλη του Βόλου έλαβαν χώρα στο Κ.Ι.Σ το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου.

Το Σάββατο φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ιππείς και άλογα από όλη την Ελλάδα, μια διοργάνωση του Συλλόγου Κένταυροι Βόλου και του προέδρου Ανδρέα Καϊόπουλου. Περίπου 200 άτομα παρακολούθησαν την εκδήλωση και το εντυπωσιακό θέαμα που πρόσφεραν οι συμμετέχοντες σε αυτή.

Την Κυριακή 12/5/2019 πραγματοποιήθηκαν οι 2οι Παμβορειοελλαδικού Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η επιτυχία των αθλητών του Κ.Ι.Σ. ήταν αναμενόμενη. Συνολικά οι αθλητές του ομίλου συμμετείχαν σε δώδεκα κατηγορίες κατακτώντας τρείς πρώτες θέσεις, τέσσερις δεύτερες θέσεις, μία τρίτη θέση, μία τέταρτη, μία πέμπτη και μία έβδομη θέση.

Συγκεκριμένα η αμαζόνα Έλενα Ιωάννου με τον ίππο Ripley κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Α4 Παίδων και τη δεύτερη στην κατηγορία Α5 παίδων με πολύ μικρή διαφορά απο τον πρώτο 0,297%. Η Ηρώ Αναγνώστου με τον ίππο Celana Z κέρδισε τις κατηγορίας Α4 και Β6 ενηλίκων. Η μικρή αμαζόνα Βαλασσά Μαρία στον πρώτο της αγώνα με τον 5χρονο ίππο BARON S κατάφερε να πάρει τη δεύτερη ανάμεσα σε άλλες έμπειρες αθλήτριες που διαγωνίζονταν σε αυτή την κατηγορία με το εξαιρετικό ποσοστό 64% θέτοντας τις βάσεις για το μέλλον.

Ο Γιάννης Ξινός που από τον Ιανουάριο προπονείται στις εγκαταστάσεις του Κ.Ι.Σ με προπονήτρια τη Μαρία Σπυροπούλου, κατέλαβε τη δεύτερη θέση, με μικρή διαφορά απο τον πρώτο, 0,3% στην κατηγορία Α6, εμφανίζοντας βελτιωμένη τεχνική, θέτοντας υψηλούς στόχους για το μέλλον.

Στην κατηγορία Α3 παίδων την τρίτη θέση κατέλαβε η Βαλασσά Άννα με τον ίππο Domenik, την τέταρτη η Ιωάννα Μπόνου και την πέμπτη θέση η Τζανή Ιόλη με τον ίππο Grey TricK ενώ την έβδομη θέση Βάγια Καβουρα με τον ίππο Balaya. Είναι άξια συγχαρητηρίων και η αμαζόνα Αναστασία Μισσαλούρη για την προσπάθεια που κατέβαλε με το πολύ νεαρό σε ηλικία ίππο Cavalli. Τέλος, η Μαρία Σπυροπούλου, με μια εξαιρετική εμφάνιση, κατέλαβε τη 2η θέση με τον ίππο BARON S στη κατηγορία Α3 ενηλίκων με πολύ μικρή διαφορά από τον πρώτο.

Το Δ.Σ. του ομίλου συγχαίρει όλους του αθλητές και την προπονήτρια του αγώνα καθώς και όλους του φίλους του ομίλου που βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης, την Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς και τον γιατρό του αγώνα κ. Αναγνώστου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου