ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάνει πίσω…

κάνει-πίσω-430958

Για λίγο κράτησε η χαρά στη Νέα Ιωνία… Οι πληροφορίες που ανέφεραν ενδιαφέρον από Βολιώτη επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών έδωσαν μόνο για δυο ημέρες ελπίδες για αλλαγή και αισιοδοξία. Δεν είναι ότι δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα ή δεν επιβεβαιώθηκαν. Όλα ήταν αληθινά. Τόσο το τηλέφωνο στον Στράτο Γιδόπουλο, όσο και ότι υπήρξε αρχικά ενδιαφέρον. Όμως χθες σε νέα του επαφή με άλλο μέλος της διοίκησης και όχι με τον έμπειρο παράγοντα που περίμενε στο ακουστικό του για ραντεβού, απέσυρε το ενδιαφέρον του.
 
Συγκεκριμένα μιλώντας στον Δημήτρη Ιωαννίδη, του μετέφερε ότι σχεδίαζε να αναλάβει την ΠΑΕ μαζί με ακόμα δυο ανθρώπους, ωστόσο επειδή αυτοί τελικά αποφάσισαν να μην αναμειχθούν με το ποδόσφαιρο, αναγκαστικά και ο ίδιος κάνει πίσω, αφού δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος της ΠΑΕ. Έτσι το ενδιαφέρον του για τη Νίκη φαίνεται πως τελειώνει άδοξα και η κυανόλευκη ομάδα παραμένει στο… τίποτα, όπως πριν από λίγες ημέρες. Βέβαια υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να… αναθερμανθεί το ενδιαφέρον, ίσως υπό διαφορετικές συνθήκες και προϋποθέσεις.
Αυτή η εξέλιξη έκανε τον Στράτο Γιδόπουλο για ακόμα μια φορά να ξεσπάσει: «Όλοι οι σωτήρες της Νίκης κάνουν πίσω. Ενδιαφέρονται πρώτα και μετά δεν μπαίνουν στη διοίκηση. Είμαι ανοιχτός και διατεθειμένος να παραχωρήσω ακόμα και δωρεάν τις μετοχές. Πού είναι όμως κάποιος να αναλάβει; Εδώ και τρία χρόνια παρουσιάζονται κάποιοι σωτήρες και τελικά κάνουν πίσω. Δεν υπάρχει κανένας και πλέον όλα τα ακούω βερεσέ», είπε σχετικά ο Γιδόπουλος, που να θυμίσουμε ότι έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει και δηλώνει ότι έχει «τελειώσει» από την ομάδα, χωρίς να έχει βρεθεί διάδοχη κατάσταση.
Όλα βρίσκονται στον αέρα για την ιστορική ομάδα της Νίκης Βόλου. Δεν φαίνεται να υπάρχει προς το παρόν καμία ελπίδα, ωστόσο τις προϋποθέσεις για τη σωτηρία της προσπαθούν να δημιουργήσουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας, που θα αναλάβουν μια σειρά από πρωτοβουλίες με πρώτη και σημαντικότερη τη σύσκεψη και τη συνάντηση φορέων, Ερασιτεχνικής και φιλάθλων για να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις και να αρχίσουν όλοι μαζί να πιέζουν τις καταστάσεις για να δημιουργηθούν θετικές εξελίξεις για την ομάδα.
Βέβαια όσο δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση η αμφιβολία και η ανησυχία δεν θα πάψουν να υφίστανται, ωστόσο οι φίλαθλοι θεωρούν πως αν ο Γιδόπουλος παραδώσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη ή σε φορέα που θα συσταθεί για να ασχοληθεί αποκλειστικά με το θέμα της ΠΑΕ, τότε θα βρεθεί η λύση και κάποιος για να αναλάβει τα ηνία.
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι οργανωμένοι θα ανακοινώσουν την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής της ανοιχτής συγκέντρωσης, αφού ακόμα συντονίζουν κάποια θέματα και τις διαδικασίες.
Στις αρχές Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί και η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης και αναμένεται να συζητηθεί το θέμα της ΠΑΕ και να παρθούν αποφάσεις για τη στάση και τη θέση που θα κρατήσει και η Ερασιτεχνική απέναντι στο θέμα που έχει προκύψει.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου