ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελεύθερος ο Αχιλλέας Μπέος

ελεύθερος-ο-αχιλλέας-μπέος-429052

Ενώπιον της εισαγγελέως του Βόλου οδηγήθηκε χθες ο Αχιλλέας Μπέος μετά τη σύλληψή του για την προσπάθεια εισόδου του στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του κυριακάτικου αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ…

Στον Αχιλλέα Μπέο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διακεκριμένες φθορές και παράνομη είσοδο στο συγκεκριμένο χώρο, ενώ ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου ισχυρίστηκε πως η πόρτα που πέρασε ήταν κοινή και για άλλους χώρους, όπως το ιατρείο.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, που συνοδευόταν από τους δικηγόρους του, αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος στα τέλη Ιουνίου (29/6) από το μονομελές Πλημμελειοδικείο του Βόλου.

Σημειώνεται πώς ο Αχιλλέας Μπέος είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 μέρες από την Πειθαρχική επιτροπή της Superleague,και προχθες στις 9.20 μ.μ. η εισαγγελέας διέταξε την σύλληψη του για παράβαση της Νομοθεσίας ‘’Περί αθλητισμού”.

Πάντως από την Κυριακή το βράδυ ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, αφού στην προσπάθειά του να φθάσει στο χώρο των ιατρείων και αποδυτηρίων έσπασε με κλωτσιά μια τζαμαρία στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί.

Άλλες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η μεταφορά του στο νοσοκομείο δεν οφείλεται σε τραυματισμό από την τζαμαρία, αλλά από αδιαθεσία που ένοιωσε, όταν ηρέμησε κάπως η κατάσταση.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου