ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συντονίζουν συγκέντρωση

συντονίζουν-συγκέντρωση-438068

Σύσκεψη και συγκέντρωση φιλάθλων, φορέων και πολιτικών ετοιμάζουν να συγκαλέσουν οι οργανωμένοι του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης». Περνώντας από τις ανακοινώσεις τους στην πράξη, συντονίζουν τις διαδικασίες για να πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση στην οποία θα γίνει μια διεξοδική συζήτηση, θα αναζητηθούν ευθύνες και σκοπός θα είναι να βρεθεί ο κοινός στόχος και η λύση και να πιέσουν άπαντες τις καταστάσεις και να επιτευχθεί μια νέα αρχή για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου.
 
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της συγκέντρωσης και ο τόπος διεξαγωγής της. Το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Μεταξουργείου ή του Πολιτιστικού Οργανισμού Δευτέρα απόγευμα ή Τετάρτη ώστε να μπορεί να παραβρεθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Σε αυτή θα κληθούν επίσημα με επιστολές και προσκλήσεις να μετέχουν όλοι όσοι εμπλέκονται με την κυανόλευκη ΠΑΕ, πολιτικοί και φορείς, Ερασιτεχνική, ενώ αναμένεται να είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους που θέλουν να συμμετέχουν και να εκφράσουν τις απόψεις τους.
Η στασιμότητα, η απαξίωση και η αδιαφορία που επικρατούν στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου και το γεγονός ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει διαλυθεί εντελώς, οι παίκτες έχουν αποχωρήσει και σιγά, σιγά επιβαρύνουν με νέες προσφυγές την ομάδα, αλλά και το ότι ο Στράτος Γιδόπουλος δεν παίρνει αποφάσεις, διατηρεί όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή στάση αναμονής και η ΠΑΕ βρίσκεται σε αδιέξοδο και σε τέλμα με την επόμενη ημέρα να φαντάζει άγνωστη, έχει κάνει τους οργανωμένους να αντιδρούν και να επιθυμούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Αυτό που θέλουν να αποφύγουν είναι να επαναληφθεί το σκηνικό των τελευταίων χρόνων και η ομάδα τελευταία στιγμή να αναγεννηθεί από τις στάχτες της με μεσοβέζικες λύσεις, μόνο και μόνο για να μετέχει στο πρωτάθλημα της Football League 2.
Αναμφίβολα η σύγκληση αυτής της συνάντησης – σύσκεψης, αποτελεί μια σοβαρή κίνηση από την πλευρά των οργανωμένων και δεν έχει να κάνει με παρόμοιες συγκεντρώσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν. Οι φίλαθλοι του Blue Club συνεχίζουν παράλληλα τις συναντήσεις τους στα γραφεία του συνδέσμου συζητώντας διεξοδικά τις εξελίξεις και παρακολουθώντας τις κινήσεις που γίνονται για την ομάδα. Δεν πρόκειται όμως να σταματήσουν τις δικές τους αντιδράσεις μέχρι να είναι σίγουροι ότι θα βρεθεί λύση και ότι έχει ξεκινήσει η «κάθαρση» από κάθετι που έχει σχέση με το παρελθόν. Αυτό είναι που θέλουν. Να υπάρξει αλλαγή στην ΠΑΕ.
Θεωρούν δε ότι ευθύνη δεν έχει μόνο ο Στράτος Γιδόπουλος, αλλά κι όσοι δεν στήριξαν την προσπάθεια και άφησαν την ομάδα αβοήθητη, καθώς και οι πολιτικοί που έβαλαν πλάτες και ενεπλάκησαν για την έλευση του έμπειρου παράγοντα στη Νίκη πριν από τρία χρόνια. Δεν τους κατακρίνουν γι’ αυτό, αφού κανείς δεν θα μπορούσε να ξέρει τη συνέχεια και τι κατάληξη θα είχε, επιθυμούν όμως οι ίδιοι πολιτικοί να αναλάβουν δράση για να ξεκαθαρίσει το «τοπίο» στην κυανόλευκη ΠΑΕ και να κάνει μια καινούρια αρχή.
Οι οργανωμένοι του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λοιπόν, αναλαμβάνουν δράση και αυτή την φορά είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω στα αιτήματα τους. Θεωρούν ότι η τρίτη ευκαιρία, την οποία έδωσαν στον Στράτο Γιδόπουλο και δεν κατάφερε να την εκμεταλλευτεί ήταν η τελευταία και πως δεν έχει κάτι παραπάνω να δώσει στην ομάδα.
Πιστεύουν δε ότι το πρώτο βήμα για να υπάρξει μια συσπείρωση δυνάμεων προς έναν συγκεκριμένο και κοινό σκοπό, είναι να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση και να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το τι θέλει γενικότερο ο λαός της Νίκης Βόλου και τη στάση που θα κρατήσουν για τη συνέχεια, διεκδικώντας το στόχο της αλλαγής και της νέας αρχής.
 
 

 

Θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα

Μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά από αύριο θα ξεκαθαρίσει αν υφίσταται πραγματικό ενδιαφέρον από Βολιώτη κατασκευαστή για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Να θυμίσουμε ότι την Παρασκευή είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιες πληροφορίες ότι Βολιώτης κατασκευαστής ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στράτο Γιδόπουλο και του εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την κυανόλευκη ΠΑΕ. Προς το παρόν όμως δεν έχει γίνει συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών.

Στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Στράτος Γιδόπουλος με τον φερόμενο ενδιαφερόμενο για την ΠΑΕ, ο δεύτερος του είπε ότι ίσως μέσα στην εβδομάδα κατέβει στην Αθήνα για να τον συναντήσει. Βέβαια τόσο ο έμπειρος παράγοντας, όσο και οι φίλαθλοι, ο καθένας από την πλευρά του για τους δικούς του λόγους, κρατούν μια επιφυλακτική στάση, μέχρι όλα αυτά να επιβεβαιωθούν και επίσημα και στην πράξη.

Ο Στράτος Γιδόπουλος περιμένει στο… ακουστικό του νέο τηλέφωνο για τον καθορισμό του ραντεβού, ενώ οι φίλαθλοι παρακολουθούν τις εξελίξεις, αλλά ετοιμάζουν παράλληλα να αναλάβουν και οι ίδιοι πρωτοβουλίες.

Το υποφαινόμενο ενδιαφέρον του Βολιώτη κατασκευαστή φαίνεται πως αποτελεί την μοναδική ελπίδα αυτή την στιγμή για να υπάρξουν γρήγορα εξελίξεις, αν προχωρήσει φυσικά το όλο θέμα και ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ Νίκη Βόλου βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Όλα χρειάζεται να ξεκινήσουν από την αρχή για τη νέα σεζόν και για να γίνει αυτό είναι ανάγκη να μην περνάει έτσι ο καιρός με στασιμότητα και αδιαφορία.

Να θυμίσουμε ότι ο Στράτος Γιδόπουλος έχει πει ότι έχει «τελειώσει» με τη Νίκη και οι υπόλοιποι μέτοχοι πως παραχωρούν τις μετοχές τους, ωστόσο θα πρέπει να υπάρξει διάδοχη κατάσταση για να υλοποιηθεί η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό. Την ίδια ώρα οι φίλαθλοι ζητούν από όλους να παραδώσουν τις μετοχές στην Ερασιτεχνική ή σε φορέα που θα συσταθεί μετά την ανοιχτή συγκέντρωση που θα γίνει, έτσι ώστε να είναι ανοιχτός ο δρόμος για υποψήφιους για την ΠΑΕ ενδιαφερόμενους.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου