ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Έχει την ελπίδα της τρίτης ευκαιρίας!

έχει-την-ελπίδα-της-τρίτης-ευκαιρίας-508099

Στην τρίτη ευκαιρία «ποντάρει» πλέον η Νίκη Βόλου ώστε να επιστρέψει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και έχοντας χάσει αρχικά την απευθείας άνοδο μένοντας 2η στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και χάνοντας και δύο μπαράζ από τον Θεσπρωτό σε Βόλο και Ηγουμενίτσα… η μόνη ελπίδα είναι ή η προσθήκη ομάδων στην Football League, ή η κάλυψη θέσεων με οποιονδήποτε τρόπο!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αν το όνειρο …γίνει πραγματικότητα… αυτή τη φορά δεν εξαρτάται από τη Νίκη και σε μια χρονική στιγμή που υπάρχει πίκρα και απογοήτευση γιατί όταν χρειάστηκε η Νίκη να είναι Νίκη, δεν ήταν …μια «παράπλευρη» άνοδος θα είναι «σωτήρια» για την ομάδα!

Άλλωστε και οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου παρά την πίκρα, παρά το ότι χαρακτηρίζουν φετινή κατάντια το χάσιμο της ανόδου, παρά την κριτική και τα ερωτήματα που θέτουν και ζητούν απαντήσεις τονίζουν ότι πεισμώνουν και είναι πιο ενωμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Η Διοικούσα Επιτροπή, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, που έχουν και την ευθύνη για ό,τι «χάθηκε» αγωνιστικά πλέον δεν έχουν ορίσει νέες συναντήσεις περιμένοντας τις όποιες εξελίξεις …και η διοίκηση που τις παρακολουθεί θα τους ενημερώσει αν χρειαστούν, ενόψει πιθανών υποχρεώσεων «ελπίδας» ίσως από νέους αγώνες κατάταξης των χαμένων των μπαράζ της Γ’ Εθνικής, για να καλυφθούν δύο νέες θέσεις που ενδέχεται να προκύψουν στη νέα -βάσει της αναδιάρθρωσης- Football League.

Ζητά Football League με 16 ομάδες

Μια ακόμη ομάδα όπως η Νίκη, ο Αιολικός δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδό του, καθώς το εισιτήριο στα μεταξύ τους μπαράζ το πήρε ο Ιωνικός και με επιστολή της η ομάδα της Μυτιλήνης εκφράζει την αντίθεσή της για τον τρόπο που θα γίνει η αναδιάρθρωση και την γνωστοποίησε και στον Γιώργο Βασιλειάδη και στην ΕΠΟ.

Στην επιστολή της σημειώνει ότι η πρόταση για Football League 14 ομάδων αποτρέπει τους επενδυτές από το να ασχοληθούν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και προτείνει πρωτάθλημα 16 ομάδων, με όλους τους δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής έτσι να προάγονται. Όπως σημειώνουν οι Μυτιληνιοί, έτσι θα αποκατασταθεί η «ποδοσφαιρική αδικία».

Το μπάσκετ με Λαμία

Αυτή την Κυριακή (19 Μαΐου, 17:00, Κλειστό Νέας Ιωνίας) η Νίκη Βόλου στο μπάσκετ παίζει τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς απέναντι στον Έσπερο Λαμίας, διεκδικώντας τη νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής της στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της ομάδας με ανακοίνωσή της «καλεί όλους τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας να γεμίσουν και στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας και να επιβραβεύσουμε όλοι μαζί τους αθλητές, τους προπονητές, αλλά και τον υπέροχο κόσμο μας που έδωσαν τα πάντα για τη Νίκη Βόλου και για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Αλλωστε, έχουμε όλοι αποδείξει ότι ποτέ δεν υπήρξαμε οπαδοί κατηγορίας και ήμασταν πάντα δίπλα στην ομάδα.

Η Νίκη Βόλου δεν είναι απλά η ομάδα μας, είναι η κουλτούρα μας, το DNA μας, ο πολιτισμός μας!

Ολοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας!

* Γενική είσοδος ΔΩΡΕΑΝ (προαιρετική οικονομική ενίσχυση)

** Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα».

Μπαράζ για το γυναικείο μπάσκετ

Στα μπαράζ ανόδου για την Α2 θα αγωνιστεί το γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, μετά την αδυναμία εκ μέρους της ομάδας του Απόλλωνα Καρδίτσας να συμμετέχει στους αγώνες. Η ομάδα της Νίκης Βόλου είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση στο γυναικείο πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ. Μετά την εξέλιξη αυτή, οι παίκτριες του Νίκου Γαλανάκη θα αγωνιστούν σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο που θα διεξαχθούν 26-30 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη. Η διοίκηση του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στην πισίνα για τα πλέι άουτ η Νίκη

Η β΄ φάση του πρωταθλήματος πόλο Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών ολοκληρώνεται με βολιώτικο ενδιαφέρον καθώς η Νίκη Βόλου παίζει το Σαββατοκύριακο στα πλέι άουτ στη Θεσσαλονίκη για την παραμονή της.

Μόνο η τελευταία του Ομίλου Θεσσαλονίκης υποβιβάζεται στην Γ’ Εθνική και μαζί με τη Νίκη είναι ΑΠΣ Οξυγόνο, ΝΕ Λάρισας, ΧΑΝΘ.

Στον 4ο όμιλο της Νίκης στο εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης οι αγώνες γίνονται 18 και 19 Μαΐου και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η αγωνιστική Σάββατο 18/5

ΩΡΑ: 18:00 ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ- ΧΑΝΘ

ΩΡΑ: 19:00 ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

2η αγωνιστική Κυριακή 19/5

ΩΡΑ: 10:00 ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ- ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΩΡΑ: 11:00 ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ -ΧΑΝΘ

3η αγωνιστική Κυριακή 19/5

ΩΡΑ: 17:00 ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ

ΩΡΑ: 18:00 ΧΑΝΘ -ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Για τη Νίκη (Κωνσταντέλιας)στην α΄ φάση είχαν αγωνιστεί οι: Ζαχαρής, Μικρομάστορας, Λιβογιάννης, Ματσάγκος, Γεωργάκης, Μιχαλόπουλος, Βλαχογιάννης, Αναστασόπουλος, Τσαπέκος, Μαρίνης, Ξιάρχος, Παλάσκας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου