ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε κατάσταση αναμονής ο Ολυμπιακός Βόλου

σε-κατάσταση-αναμονής-ο-ολυμπιακός-βό-508149

Σε αναγκαστική κατάσταση αναμονής είναι ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένοντας ως πρωταθλητής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής να έχει το κέρδος από την αναδιάρθρωση και τις ελπίδες που ήρθαν για παραπάνω άνοδο πρωταθλητών Γ΄ Εθνικής στη νέα κατηγορία Super League 2 που έχει τα περισσότερα κέρδη.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενα θέμα που εκκρεμεί από την Δευτέρα που ψηφίστηκε η τροπολογία της αναδιάρθρωσης είναι η τελική απόφαση της ΕΠΟ για τον αριθμό των ομάδων που θα συγκροτούν την νέα Super League 2, δηλαδή εάν θα την αποτελούν 12 ή 14 ομάδες, ενώ παρότι οι σκέψεις και δηλώσεις του Γιώργου Βασιλειάδη στη Βουλή για 14 ομάδες αντί για 12 είναι για να αρθούν εν μέρει οι αδικίες πρωταθλητών και για ιστορικά σωματεία όπως ο Ολυμπιακός που ενώ κέρδισαν κατηγορία στην ουσία θα είναι πάλι σε μια κατηγορία που θα απέχει το ίδιο από τη μεγαλύτερη… ήρθε μια εισήγηση της Ένωσης Β’ Εθνικής που «λέει»!… να καλυφθούν οι θέσεις από τον Ηρακλή και τα Τρίκαλα που έπεσαν …και έφερε αντιδράσεις…

Για την εισήγηση της Ένωσης Β’ Εθνικής η συντονιστική επιτροπή των πρωταθλητριών ομάδων της Γ’ Εθνικής, στην οποία ασφαλώς εκπροσωπείται και ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση που γίνεται λόγος για θράσος και αναίδεια του προέδρου της Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκου που πρότεινε την κάλυψη των θέσεων εκ των έσω …γνωρίζοντας πως πρέπει βάσει προκήρυξης Τρίκαλα και Ηρακλής να υποβιβαστούν στη νέα Football League.

Πάντως το αν η Super League 2 θα διεξαχθεί, τελικώς, με 12 ή 14 ομάδες, καθώς και το ποιες ομάδες θα καλύψουν τις δύο επιπλέον θέσεις αναμένεται να απασχολήσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ, την ερχόμενη Τετάρτη (22/5) όπου τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας θα αποφασίσουν και τον τρόπο κάλυψης των θέσεων αλλά ακόμη και το πώς θα διατυπωθεί αυτή η απόφαση.

Στον πρωταθλητή του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Ολυμπιακό Βόλου παρ΄ότι περιμένουν εξελίξεις έχουν από τον Απρίλιο σταματήσει τις προπονήσεις και οι παίκτες της ανόδου έχουν εντολή να γυμνάζονται ατομικά για να είναι σε ετοιμότητα καθώς υπήρχε εδώ και καιρό το σενάριο των αγώνων μπαράζ.

Βεβαίως, ο τελικός λόγος ανήκει στην ΕΠΟ, η οποία έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα για την διάρθρωση των κατηγοριών, τον αριθμό των ομάδων αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και θα το αποφασίσει στις 22 του μήνα.

Ετσι ενώ καθημερινά βγαίνουν νέα σενάρια ο Ολυμπιακός Βόλου είναι σε αναμονή για το αν και πότε θα διεξαχθούν παιχνίδια ενώ ότι και αν γίνει θα πρέπει να «τρέξει» τις διαδικασίες για τη δημιουργία Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας.

Στρατευμένοι

Τη στρατιωτική του θητεία υπηρετεί από τις 8/5 ο Μπάμπης Οικονομόπουλος που παρουσιάσθηκε στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως στον Πόρο, καθώς θα υπηρετήσει στο Ναυτικό. Στον Ολυμπιακό που επιθυμούν την παραμονή του Οικονομόπουλου στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι σε ετοιμότητα αν χρειαστούν μπαράζ να του εξασφαλίσουν άδεια, ενώ στρατιωτική θητεία υπηρέτη και ο Παπουτσογιαννόπουλος.

Συλλυπητήρια

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 για τον θάνατο της μητέρας του προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, Κώστα Δέρβου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τη θλίψη και την συμπαράστασή της στον προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου Κώστα Δέρβο και στην οικογένειά του για την απώλεια της μητέρας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου