ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Γκολ σε Αγγλία και Γαλλία

στοίχημα-γκολ-σε-αγγλία-και-γαλλία-508159

Το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ Παρασκευής (17/05) μπορεί να δεσπόζει το Final Four της Ευρωλίγκας, όμως το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και στην τελευταία αγωνιστική της Β’ Γαλλίας, αλλά και στα πλέι οφ ανόδου της Α’ Αγγλίας.

Μετά το 2-1 στην έδρα της Ντόνκαστερ, στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ ανόδου της Α’ Αγγλίας, η Τσάρλτον θα επιδιώξει να ολοκληρώσει την πρόκριση με μία ακόμα μπροστά στο κοινό της, εκεί όπου μεταμορφώνεται φέτος με 16 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες στην κανονική διάρκεια, προτού αντιμετωπίσει στον τελικό ανόδου τη Σάντερλαντ.

Βέβαια, η Ντόνκαστερ πρέπει να επιτεθεί για να βάλει γκολ, να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα ανατροπής και πρόκρισης. Περιμένω επιθετικό παιχνίδι από την Ντόνκαστερ, η Τσάρλτον θα προσπαθήσει δίχως άγχος να τελειώσει τη δουλειά. Ανάμεσα στον άσο και το σετ γκολ 2-3, το οποίο εμφάνισαν τόσο στα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας (2-0 στο Τσάρλτον, 1-1 στο Ντόνκαστερ), όσο στο πρώτο ματς των πλέι οφ (1-2 στο Ντόνκαστερ) και στη μεταξύ τους συνάντηση στο Κύπελλο Αγγλίας (0-2 στο Τσάρλτον), επιλογή θα αποτελέσει ξανά το «2-3» γκολ.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Β’ Γαλλίας

Τελευταία αγωνιστική στη Β’ Γαλλίας, τα εισιτήρια για τα πλέι οφ ανόδου και τα μπαράζ παραμονής παραμένουν ανοιχτά. Εξι αναμετρήσεις κρίνουν πολλά, με το Παρί – Γκαζελέκ να είναι το πιο ενδιαφέρον, αφού τόσο η μία, όσο και η άλλη καίγονται για βαθμούς. Η Παρί θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου, η Γκαζελέκ επειγόντως νίκη για να νιώθει άνετη και πως απέφυγε τα μπαράζ παραμονής.

Ομάδες που σκοράρουν αμφότερες, αν και η Παρί αμυντικά δείχνει σε καλή κατάσταση τελευταία, η Γκαζελέκ έχει τον τρόπο να «ξεκλειδώσει» την άμυνά

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου