ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενδιαφέρον από Βολιώτη κατασκευαστή

ενδιαφέρον-από-βολιώτη-κατασκευαστή-430958

Οι προηγούμενες ημέρες πέρασαν χωρίς να υπάρξει μια θετική είδηση για την ομάδα της Νίκης Βόλου. Το ρεπορτάζ της κυανόλευκης ΠΑΕ ήταν γεμάτο με ερωτηματικά, χρέη, προσφυγές, αδιαφορία και αμφιβολία για το αύριο. Στο «παγωμένο» τοπίο, μοναδική εξαίρεση είναι οι οργανωμένοι φίλαθλοι που αποτελούν «καζάνι που βράζει». Προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάτι το ουσιαστικό. Μόνο γύρω από φήμες και αβάσιμα συμπεράσματα μπορεί να στηριχτεί η επόμενη ημέρα, αφού κανείς δεν παίρνει θέση επίσημα και δεν ξεκαθαρίζει την θέση του. Ενα από τα σενάρια που κυκλοφορεί πάντως από χθες θέλει κατασκευαστή που δραστηριοποιείται στον Βόλο και στη Νέα Ιωνία να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την κυανόλευκη ΠΑΕ.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε ονομαστικά ο ίδιος με τον Στράτο Γιδόπουλο και του ζήτησε στοιχεία για την ΠΑΕ δείχνοντας ένα φιλολογικό περισσότερο ενδιαφέρον για το ποσό που υπολογίζει το πωλητήριο ο έμπειρος παράγοντας για τις μετοχές του. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο και δεν ξεκαθάρισε αν εκπροσωπεί κάποια ομάδα επιχειρηματιών ή κινείται μόνος του. Αν όλα τα παραπάνω ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και παράλληλα ισχύει ότι και οι υπόλοιποι μέτοχοι παραχωρούν το ποσοστό τους, τότε ίσως την ερχόμενη εβδομάδα να γίνει κάποιο ραντεβού του ενδιαφερόμενου με τον Στράτο Γιδόπουλο στην Αθήνα. Πάντως από το περιβάλλον του έμπειρου παράγοντα κρατούν επιφυλακτική στάση, περιμένοντας να επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον με συνάντηση και όχι από το τηλέφωνο. Ο Γιδόπουλος πάντως στο ερώτημά του για το ποσό τον προέτρεψε να τα πούνε από κοντά και ότι είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει ακόμα και δωρεάν τις μετοχές για να βρεθεί λύση…
Μέσα στο σαββατοκύριακο αποκλείεται να υπάρξει κάποια συγκλονιστική εξέλιξη. Έτσι ό,τι νεότερο παίρνει παράταση για την επόμενη εβδομάδα… Αυτό για τους περισσότερο αισιόδοξους, γιατί υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν ότι δύσκολα θα σημειωθεί κάποια πρόοδος στην κατάσταση που επικρατεί, ότι δεν θα βρεθεί κάποιος να αναλάβει και περιμένουν ξανά να περάσει το καλοκαίρι με προβληματισμό και ανησυχία, χωρίς να ξέρει κανείς αν η ομάδα θα κατέβει στο πρωτάθλημα και ότι τελευταία στιγμή και με το ζόρι θα δημιουργηθεί από την αρχή για να παίξει ρόλο «κομπάρσου». Ότι γίνεται δηλαδή τα τελευταία καλοκαίρια. Η ομάδα μένει χωρίς παίκτες, χωρίς διοίκηση και χωρίς προπονητή, τέτοια εποχή και τελευταία στιγμή τρέχει για να προλάβει…
 
Αλλαγή η μόνη λύση
Ομως αυτή τη φορά κάτι θα είναι διαφορετικό. Ακόμα και να μην ευοδώσει το παραπάνω ενδιαφέρον του κατασκευαστή, οι οργανωμένοι αποκλείεται για τρίτο καλοκαίρι να καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια και να πιστέψουν σε υποσχέσεις και ψεύτικες ελπίδες. Αυτό που επιζητούν είναι η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό και η παράδοση των μετοχών και δεν αναμένεται να κάνουν πίσω. Έτσι το σίγουρο είναι ότι μπορεί να μην άλλαξε τίποτα στην στάση της ΠΑΕ και ειδικά του Στράτου Γιδόπουλου απέναντι στην ομάδα και το ίδιο σκηνικό να επαναλαμβάνεται, όμως θα αρχίσουν να κλιμακώνονται οι αντιδράσεις από τους φιλάθλους.
Πρώτο μέλημά τους είναι να ορίσουν μια συνάντηση που θα προσκληθούν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας, οι φορείς και οι πολιτικοί. Το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης θα προσπαθήσει να τους ενεργοποιήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για να πιέσουν τις καταστάσεις και να βρεθεί λύση για την ομάδα. Οι φίλαθλοι του συγκροτήματος της Νέας Ιωνίας θεωρούν ότι μεγάλη ευθύνη φέρουν και οι πολιτικοί που άφησαν αβοήθητη τη Νίκη, αλλά και για την έλευση του Στράτου Γιδόπουλου στην κυανόλευκη ΠΑΕ.
Παράλληλα ετοιμάζουν συγκεντρώσεις, καθώς και… «εκδρομή» στην Αθήνα, στην οποία θα προσπαθήσουν να περάσουν στον Στράτο Γιδόπουλο το μήνυμα τους και να τους καταστήσουν σαφές, ότι δεν δίνουν άλλα περιθώρια. Ο έμπειρος παράγοντας μπορεί να δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι τελείωσε με τη Νίκη, ωστόσο σοβαρά και υπεύθυνα δεν έχει βγει να δηλώσει τι θα κάνει με τις μετοχές. Ακόμα όμως και να το πράξει, από λίγους θα γίνει πιστευτός, από την στιγμή που το ίδιο σκηνικό έχει επαναληφθεί δεκάδες φορές μέσα στα τρία χρόνια της θητείας του.
Η Νίκη αυτή την στιγμή βρίσκεται σε αδιέξοδο. Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ δεν έχει ουδεμία βάση για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν. Κατ’ αρχάς δεν υπάρχει διοίκηση για να τον ξεκινήσει, κατά δεύτερον προπονητής που να τον καθοδηγήσει και φυσικά βασικός κορμός παικτών πάνω στον οποίο θα στηριχτεί. Όλα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή. Αλλά ο χρόνος περνά και τίποτα δεν γίνεται. Το θέμα είναι ότι οι οργανωμένοι απαιτούν αυτή η αρχή φέτος να είναι διαφορετική, να υπάρξει αλλαγή. Και προς αυτό τον σκοπό είναι έτοιμοι να δώσουν τις δικές τους «μάχες» για να βγάλουν από το αδιέξοδο την αγαπημένη τους ομάδα. Επιπλέον στηρίζονται και στις πιέσεις της Ερασιτεχνικής, που αρχές Ιουνίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου, θα αποφασίσει την στάση της και τις γενικότερες ενέργειες της για να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου