ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο κόσμος δίνει το μήνυμα

ο-κόσμος-δίνει-το-μήνυμα-426462

Ετοιμος να δώσει το δικό του μήνυμα στο αυριανό ματς με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού που έχει την ευκαιρία να αποθεώσει τη βολιώτικη ομάδα για τη φετινή της πορεία.
 Η διοίκηση της βολιώτικης ομάδας δεν θέλει να υπάρχει άγχος και έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι στην εντός έδρας αναμέτρηση με την «Ένωση», η οποία είναι και η τελευταία εμφάνιση της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για φέτος, έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ…
Η παρουσία του κόσμου αύριο στο Πανθεσσαλικό θα δώσει το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα για την φετινή εκπληκτικέ πορεία του Ολυμπιακού που έκανε πολλούς να παραμιλούν και άλλους… να φοβούνται…
Στο αυριανό ματς αναμένεται μεγάλη προσέλευση, ενώ και ο Αχιλλέας Μπέος για μια ακόμη φορά επανάλαβε ότι η ομάδα θέλει συνεχή στήριξη: «Δεν μιλάω για τους 3.000 που είτε βρέξει είτε χιονίσει θα είναι εκεί. Μιλάμε για την υπόλοιπη πόλη. Αντί να πίνουν έξι καφέδες τη βδομάδα, να πίνουν πέντε! Χωρίς στήριξη αυτή η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει. Η τρέλα μου πόσο θα αντέξει; Μέχρι που θα πάει; Αν δεν δούμε τον κόσμο να αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε. Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξής μου αν έρχεται 3.000 κόσμος.
Την ομάδα θέλω να αγκαλιάσουν, όχι τον Μπέο. Ο κόσμος δεν μπορεί να έχει αλλιώς απαιτήσεις. Αυτό το οικοδόμημα αντέχει για πολλά χρόνια ακόμη, αρκεί να στηρίξει την προσπάθεια ο κόσμος. Φτάσαμε σε ένα επίπεδο και ζητάμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου εκεί. Γνωρίζουμε τον αντικείμενο, έχουμε τις γνώσεις και θέλουμε να τον κρατήσουμε σε αυτό το επίπεδο. Η δύναμη είναι ο κόσμος. Αν τον στηρίξει θα έχει πολλές χαρές και πολλά όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα. Ήδη προετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά» τονισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί εξέδωσαν ανακοινώσεις στήριξης…
 Κάλεσμα σε όλους να βρεθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή έκαναν οι Austrian Boys μέσω ανακοίνωσης που χαρακτηρίζει την αυριανή μέρα ως ημέρα γιορτής για τον Βόλο, ενώ γνωστοποιεί παράλληλα ότι στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ δεν θα καθίσουν στο πέταλο, όπως συνηθίζουν, αλλά στην κεντρική εξέδρα, προκειμένου να θυμίσει την "καυτή" ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν στο ΕΑΚ.
Η ανακοίνωση των Austrian Boys: «Κυριακή μεγάλη γιορτή. Την Κυριακή γιορτάζει όλος o Βόλος , όλη η Μαγνησία , όλοι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ. Την Κυριακή γιορτάζει η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ. Στις 8:30 μ.μ. είναι καλεσμένοι όλοι οι πολίτες του Βόλου για να ευχαριστήσουν το καμάρι της πόλης, τον άξιο πρεσβευτή της Μαγνησίας που φέτος με την πορεία και τις επιτυχίες του κατάφερε να κάνει περήφανους και χαρούμενους τους κατοίκους αυτής της πόλης σε δύσκολες εποχές. Η ομάδα μας με μια ακόμη επιτυχία επί της ΑΕΚ σφραγίζει την έξοδο στην ευρωπαϊκή διοργάνωση του Europa League. Για άλλη μια φόρα έτσι όπως πρέπει, μπροστάρηδες σε αυτή τη γιορτή θα είμαστε εμείς, οι Austrian Boys, εμείς που τόσα χρόνια δεν αφήσαμε ποτέ την ομάδα μόνη της, ήμασταν παντού και φέτος εισπράττουμε την δικαίωση όλων των προσπαθειών μας. Αυτή τη Κυριακή και ΜΟΝΟ ο πυρήνας του δυναμικότερου CLUB οπαδών της πόλης θα μετακομίσει στο κέντρο της ευθείας κερκίδας , προσπαθώντας να δώσει ένα νέο χρώμα και να μοιάσει τη Θύρα 1 του ΕΑΚ που τόσο μας έχει λείψει και που η απομάκρυνση από αυτό αποτελεί το μοναδικό μελανό κομμάτι της επιτυχημένης φετινής πορείας. Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας στο πυρήνα που θα δημιουργήσουμε καθώς και τους υπόλοιπους οπαδούς να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που θα γίνουν, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα με σκοπό να επιβραβεύσουμε όλους τους συντελεστές του άξιου αυτού δημιουργήματος που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ».
Επίσης ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Φίλαθλων Ολυμπιακού Βόλου που αναφέρονται τα εξής: Φίλοι του Ολυμπιακού,Αύριο η ομάδα μας δίνει το τελευταίο παιχνίδι έδρας όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για την Ευρώπη. Έχουμε δέκα λόγους για να δώσουμε το παρόν και να γεμίσουμε το Πανθεσσαλικό, όπως:
1..Είναι τελικός αφού με νίκη βγαίνουμε στην Ευρώπη.
2.Να στηρίξουμε ηθικά τους παίκτες μας και να γίνουμε ο 12ος παίκτης τους.
3.Να στείλουμε το μήνυμα για τη δύναμη και τον όγκο του λαού μας.   
4.Να επικυρώσουμε το γεγονός ότι δικαίως βγήκαμε η πρώτη επαρχιακή ομάδα στη βαθμολογία και στα εισιτήρια.
5.Να κερδίσουμε το στοίχημα και τον στόχο ότι έφτασε η ώρα ώστε μόνοι μας να γεμίσουμε το Πανθεσσαλικό.
6.Να επιβραβεύσουμε στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, την αγαπημένη μας ομάδα για τις επιτυχίες και τις χαρές που μας χάρισε.              
7.Να επευφημήσουμε και να χειροκροτήσουμε τον Πρόεδρο μας Αχ. Μπέο για όλα αυτά που έκανε για την ομάδα μας και την πόλη μας.
8.Να ζήσουμε από κοντά το μεγαλείο και τις συγκινήσεις ενός μεγάλου ματς με μια μεγάλη αντίπαλο.
9.Να στείλουμε τα μήνυμα στη Διοίκηση και στους παίκτες μας ότι ο κόσμος είναι εδώ ενωμένος δυνατός με πίστη και αγάπη στην ομάδα.
10. Να πικράνουμε για μία ακόμη φορά τους εχθρούς μας και αντιπάλους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου