ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρώπη γιατί το αξίζει

ευρώπη-γιατί-το-αξίζει-429052

 

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Ευρώπη γιατί έδειξε ότι το αξίζει, ανέφερε σε όλους τους τόνους χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και πρόεδρος της ομάδας Αχιλλέας Μπέος: «Θεωρώ, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου πάει Ευρώπη γιατί το αξίζει. Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και η πόλη του Βόλου θα έχει ευρωπαϊκό αγώνα. Ο στόχος επιτεύχθηκε. Βγήκαμε στα πλέι οφ» τόνισε χαρακτηριστικά στον spor fm λέγοντας μάλιστα ότι αύριο δεν χρειάζεται το άγχος.

«Από τα λάθη μαθαίνει κάποιος. Δεν θα κάνω το ίδιο λάθος που έκανα με τον Ατρόμητο. Δεν θέλω να αγχωθούν τα παιδιά. Όποιο αποτέλεσμα και να έρθει. Αν βγούμε βγήκαμε, αν δεν βγούμε δεν πειράζει »..«Το λέω και ανατριχιάζω. Με τους παίκτες έχουμε σχέση εκτίμησης και σεβασμού και εγώ ξέρω πώς να διαχειρίζομαι αυτή την κατάσταση. Τους ευχαρίστησα κλαίγοντας. Αισθάνθηκα πολύ περήφανος και πολύ καλά. Τους είπα ότι από εδώ και πέρα και τίποτα να μην κάνετε με έχετε κάνει περήφανο, έχετε δώσει ταυτότητα, ειδικό βάρος σε αυτή την ομάδα και έχετε κάνει όλη την Ελλάδα να σας χειροκροτήσει. Είτε εχθρούς είτε φίλους».

Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε ακόμη για τα όσα ακούγονται για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Να μην ακούω τις γελοιότητες που λένε από την Αθήνα. Ότι θέλουμε να βγει ο ΠΑΟΚ πρώτος. Αν θέλαμε έτσι, θα κάναμε ότι έκανε η Λάρισα πριν τρία χρόνια. Αν βγούμε, θα βγούμε γιατί είμαστε οι μάγκες από το Βόλο. Δε θα περιμένω κανέναν ΠΑΟΚ και καμία ΑΕΚ. Θέλω να κερδίσουμε και τους δύο. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει καλύτερη ομάδα.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ακόμη στην ΑΕΚ στον Αδαμιδη και το θέμα που θέλησαν να δημιουργήσουν ζητώντας και εισαγγελείς και ντόπινγκ κοντρόλ…

«Το πρόβλημα είναι αυτοί είναι περαστικοί που δεν είναι ιδιοκτήτες, κατέβηκαν ουρανοκατέβατοι. Είναι επικοινωνιακό τρικ για να μπορέσουν να ακούγονται και να προβάλλονται με οποιοδήποτε τρόπο και να μη φταίνε αυτοί, αλλά κάποιοι άλλοι.

Δυστυχώς, ο Ολυμπιακός Βόλου για αυτούς είναι μία οργανωμένη ομάδα και ξέρει πότε πρέπει να απαντήσει. Έχουμε άριστη συνεργασία με τους απλούς φιλάθλους και τους οργανωμένους και ένα σημείο επαφής που μας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύουμε την ομάδα. Με άριστα το 10 μας βάζω 8!

Αυτός ο περίεργος τύπος που λέγεται Αδαμίδης, θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις παραμονές ενός πολύ κρίσιμου αγώνα, τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για εμάς.

Τον περιμένουμε να τον φιλοξενήσουμε. Δεν υπήρξε ποτέ θέμα με κανέναν παράγοντα και οποιοδήποτε φίλαθλο άλλης ομάδας. Είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε έναν αγώνα οποιοσδήποτε αντίπαλος, φίλαθλος ή παράγοντας θέλουμε να πανηγυρίζει και να χειροκροτεί για την ομάδα του. Έτσι θέλω να κάνω κι εγώ».

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει κυρίως προς το πρόσωπό του είπε : «Μία ομάδα από το πουθενά ξαφνικά ήρθε στη Σούπερ Λίγκα και διεκδικεί ένα κομμάτι από την πίττα. Δεν είναι λογικό. Ξαφνικά έρχεται ο Ολυμπιακός Βόλου και ταράζει τα λιμνάζοντα νερά. Εγώ όταν βάζω ένα στόχο, τον πετυχαίνω. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον υλοποιήσω. Βγήκαμε πλέι οφ, πήγαμε ημιτελικό κυπέλλου και πρέπει να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου σε αυτό το επίπεδο».

Τέλος για τον έλεγχο αντιντόπινγκ που ζήτησαν ΠΑΟ, ΑΕΚ: «Δείχνουν όλοι πόσο λίγοι και μικροί παράγοντες είναι. Μέχρι στιγμής έχουμε περάσει από 15 ελέγχους στο πρωτάθλημα και τέσσερις στα πλέι οφ. Και δεν το λέω εγώ. Υπάρχουν στοιχεία. Ακόμη και Κόκα Κόλα να έπιναν οι παίκτες, θα το είχαν βρει».

Νωρίτερα χθες απάντησε και ο Ολυμπιακός Βόλου στην ΠΑΕ ΑΕΚ χαρακτηρίζοντας «γελοίες» τις δηλώσεις του Σταύρου Αδαμίδη, τον χαρακτηρίζει «περαστικό υπάλληλο» και ειρωνεύεται την στάση της ΠΑΕ ΑΕΚ, λέγοντας πως της «διέφυγε να προσκαλέσει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον… Μπαράκ Ομπάμα καθώς και το πριγκιπικό ζεύγος»!

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε ως συνέχεια στο αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ να παραβρεθούν στο γήπεδο όλοι οι άνθρωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου, μαζί με εισαγγελείς, προκειμένου να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για το τι πρόκειται να συμβεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:«Σχετικά με τις γελοίες δηλώσεις του περαστικού υπαλλήλου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρο Αδαμίδη και όλων αυτών που τον περιτριγυρίζουν, τους διέφυγε να προσκαλέσουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον… Μπαράκ Ομπάμα καθώς και το πριγκιπικό ζεύγος.

Θα υπενθυμίσουμε στον κ. Αδαμίδη ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αποτελεί παράδειγμα φιλοξενίας και το ίδιο θα συνεχίσει να πράττει. Είναι καθήκον, υποχρέωση και δέσμευσή μας, τόσο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ όσο και των υπέροχων φιλάθλων μας, ακόμη κι αν προκαλούμαστε, να μη συμμετέχουμε ποτέ σε πράξεις βίας, π.χ. αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καλεί όλη τη Μαγνησία να γεμίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο και να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας μας, σε ένα αγώνα-γιορτή για τον Ολυμπιακό Βόλου και για τον κόσμο μας, γιατί μέσα σε μία μόνο χρονιά έχουμε πετύχει ήδη τόσα πολλά».

Συνέχεια αυτών σύμφωνα με «κύκλους» της «κίτρινης» ΠΑΕ, που σχολίασαν την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου, έλεγαν χαρακτηριστικά ότι «…Δεν τον βλέπουμε τον Μπέο»» και ότι είναι «…υποτιμητικό για την ΑΕΚ να απαντήσει στον επαγγελματία παράγοντα».

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου