ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Το πάνω χέρι η Λάτσιο

στοίχημα-το-πάνω-χέρι-η-λάτσιο-510617

Το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ Τετάρτης (15/05) περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις, μεγάλος όγκος αγώνων σε ποδοσφαιρικό και μπασκετικό επίπεδο. Ο τελικός Κυπέλλου Ιταλίας τραβάει τα περισσότερα βλέμματα, με τη Λάτσιο να αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Λάτσιο ψάχνει το 7ο τρόπαιο, τελευταίο της το 2013, έχοντας δύο χαμένους τελικούς στη συνέχεια, ενώ η Αταλάντα στοχεύει στη 2η κατάκτηση της ιστορίας της.

Η Αταλάντα διανύει μία από τις καλύτερες χρονιές, είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, «φλερτάρει» με την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και με την κατάκτηση ενός τροπαίου το βράδυ της Τετάρτης. Όμως, έχει μπει σε μία διαδικασία να αντέξει πράγματα και καταστάσεις πρωτόγνωρες για εκείνη. Να παίζοντα τα πάντα σε διάστημα 10 ημερών. Κυρίως, μιλάμε, για ψυχολογικούς λόγους. Η Λάτσιο είναι πιο έμπειρη, ξέρει πώς να συμπεριφερθεί σε έναν τελικό, ενώ παίζει και στο σπίτι της. Κρατάμε την κατάκτηση του τροπαίου από τη Λάτσιο σε απόδοση 1.88.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Α’ Βελγίου

Συνεχίζουμε τα Προγνωστικά Στοιχήματος με την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ ομίλων για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ στην Α’ Βελγίου. Η Σεντ Τρούιντεν πηγαίνει την έδρα της Οστάνδης με στόχο να διατηρήσεις τις όποιες ελπίδες της αναλογούν στην τελευταία αγωνιστική για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Την ίδια ώρα, η πρωτοπόρος του ομίλου Σαρλερουά δοκιμάζεται από την επικίνδυνη Βέστερλο εκτός έδρας. Το τελευταίο της χαρτί παίζει η Σεντ Τρούιντεν, η Οστάνδη ήδη σχεδιάζει την επόμενη σεζόν. Διπλό στο 1.70, το οποίο έχει πέσει τις τελευταίες ώρες.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου