Τρία βολιώτικα «κουπιά» στο Εσσεν

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-15, 14:18:35
Τρία βολιώτικα «κουπιά» στο Εσσεν

Από 13 αθλητές κι αθλήτριες που στελεχώνουν 6 πληρώματα αποτελείται η εθνική ομάδα κωπηλασίας που θα πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου στο Εσσεν της Γερμανίας.

Μεταξύ αυτών οι Βολιώτες Βασίλης Μπαρούτας, Δημήτρης Ζωγράφος (ΟΕΑ/ΝΑΒ) και Ισμήνη Νόνη (ΝΟΒΑ), που στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι, ενώ τους αθλητές θα συνοδεύσουν ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κοντομανώλης, ο συνεργάτης προπονητής Θωμάς Τριανταφύλλου και ο γιατρός της Ομοσπονδίας Γιάννης Χριστογιάννης.

«Είναι η τέταρτη χρονιά που θα πάρουμε μέρος στο ευρωπαϊκό εφήβων και είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι από κάθε άλλη φορά. Τα πληρώματα μας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύουμε ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα με βάση τα όσα βλέπουμε καθημερινά στην προπόνηση. Στην ομάδα μετέχει και νέο αίμα κάτι που είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για το μέλλον του αθλήματος στη χώρα μας» τόνισε ο Κώστας Κοντομανώλης.

Συνολικά στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 450 αθλητές κι αθλήτριες από 46 χώρες και ο συναγωνισμός αναμένεται να είναι έντονος και επίπονος αφού όλα θα συμβούν μέσα σε 48 ώρες.

Αναλυτικά η σύνθεση των ελληνικών πληρωμάτων έχει ως εξής: 

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:

Σκιφ: Μαρία Κυρίδου

Διπλό σκιφ: Ισμήνη Νόνη, Αθηνά Δίτσιου

Δίκωπος άνευ: Ευαγγελία Φράγκου, Αριάδνη Μήτση

ΕΦΗΒΟΙ:

Δίκωπος άνευ: Λεωνίδας Τζουμέζης, Γιώργος Μακρυγιάννης

Διπλό σκιφ: Δημήτρης Στασινός, Βασίλης Μπαρούτας

Τετράκωπος άνευ: Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Γιάννης Πεταλωτίδης, Δημήτρης Ζωγράφος, Θόδωρος Λαπίκοφ.

Το πρωί του Σαββάτου (09:30 τοπική) θα ξεκινήσουν τα προκριματικά, το μεσημέρι της ίδιας μέρας (14:00) τα επαναληπτικά, την Κυριακή το πρωί τα ημιτελικά και το μεσημέρι (12:26) τα τελικά.

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
3
=